Yalı Çapkını'na Bomba Transfer! Ferit’in Yeni Gözdesi O Ünlü Oyuncu Olacak! Herkes Heyecandan Kafayı Yedi!

Yalı Çapkını'na Bomba Transfer! Ferit’in Yeni Gözdesi O Ünlü Oyuncu Olacak! Herkes Heyecandan Kafayı Yedi!
Yalı Çapkını dizisi üçüncü sezonda izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Pelin Akil, Ferit’in hayatına giren Diyar karakteriyle ekrana dönüyor. Dizinin yeni sezonu, hikayede iki yıllık bir zaman atlaması ve yepyeni karakterlerle gündeme gelecek...

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını, üçüncü sezon hazırlıklarına hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta üçüncü sezon çekimlerine start verilen dizinin yeni hikayesi ve kadrosuyla büyük ses getirmesi bekleniyor. İki yıllık bir zaman atlaması sonrası dizinin başrollerinde yer alan Afra Saraçoğlu (Seyran) ve Mert Ramazan Demir (Ferit) ile izleyiciler yeniden buluşacak. Ancak bu kez hikayeye yepyeni ve şaşırtıcı bir karakter ekleniyor: Ferit’in yeni gözdesi Diyar.

Pelin Akil, Diyar Rolüyle Ezber Bozacak

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisine katılacak olan Diyar karakterini ünlü oyuncu Pelin Akil canlandıracak. Diyar, Ferit’in hayatında önemli bir yere sahip, kendisinden yaşça büyük ve sıra dışı bir kadın olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ferit’in bu yeni ilişkisi, dizinin dinamiklerini tamamen değiştirecek. Kulislerde konuşulanlara göre, Diyar karakteri dizinin gidişatını etkileyen önemli bir figür olacak ve Ferit’in bu yeni ilişkiyle bambaşka bir yöne evrildiği görülecek.

sdad

Yeni Bir Hikaye, Yeni Bir Pelin Dönemi

Yalı Çapkını’nın yeni sezonunda iki yıllık zaman atlamasıyla başlayan olaylar, dizinin hikayesini tazeleyip izleyiciye sürprizlerle dolu bir sezon vadediyor. Seyran’ın hayatına giren yeni karakter Sinan’ı Cem Söküt canlandırırken, Ferit’in de yeni aşkı Diyar ile olan ilişkisi dizinin ana eksenlerinden biri olacak. Diyar’ın Ferit’in hayatında önemli bir yer edinmesi, yeni sezonun en çok konuşulan konularından biri olacağa benziyor. Ferit’in bu değişimi, seyirciler için oldukça şaşırtıcı olacak.

OGMPictures’ten Büyük Atılım

Dizinin yapım şirketi OGMPictures’ın patronu Onur Güvenatam, üçüncü sezona büyük bir titizlikle hazırlandı. Diziye hem hikaye anlamında hem de oyuncu kadrosuna yeni soluklar katılması için uzun süredir çalışmalar yapılıyordu. Pelin Akil’in “Bir yaz bitti sağlıkla, şimdi çalışma zamanı” şeklinde yaptığı sosyal medya paylaşımı ise bu transferi doğrulayan en önemli ipuçlarından biriydi.

Snapinsta.app_447918144_1130883078123172_5319347636153042774_n_1080

Pelin Akil’in Sahneleri Başlıyor

Pelin Akil, Yalı Çapkını dizisine çok konuşulacak bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre, Akil’in sahneleri yarın itibarıyla çekilmeye başlanacak. Oyuncunun dizide nasıl bir performans sergileyeceği ve Diyar karakteriyle hikayeye nasıl bir etki yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yalı Çapkını’nın yeni sezonunda, Ferit ve Seyran’ın iki yıl sonrası nasıl bir hayat yaşadıkları ve aralarındaki ilişkinin nasıl değiştiği izleyicilere sunulacak. Seyran’ın hayatında yeni bir karakter olan Sinan ve Ferit’in gözdesi Diyar, dizinin ana hikayesini yeniden şekillendirecek. Ferit’in, Diyar ile olan ilişkisinde yaşanacak gelişmeler, izleyicileri büyük sürprizlerle karşılaştıracak. Yalı Çapkını’nın bu sezondaki en büyük sürprizlerinden biri de Pelin Akil’in canlandıracağı güçlü ve etkileyici Diyar karakteri olacak. Akil, başarılı performansıyla izleyicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını, yenilenmiş kadrosu ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yine ekranların vazgeçilmezi olmaya aday. Pelin Akil’in dahil olmasıyla diziye bambaşka bir heyecan katılacak ve yeni sezonda büyük bir izleyici kitlesini ekran başına kilitleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.