Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Düğün Öncesi Öyle Pozlar Verdiler Ki... İşte O Ana Ait Görüntüler!

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Düğün Öncesi Öyle Pozlar Verdiler Ki... İşte O Ana Ait Görüntüler!
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Esma Sultan Yalısı’nda dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Siyah temalı davetiyeleri ve düğün hazırlıklarıyla dikkat çeken çift, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, 4. evliliğini sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yapmaya hazırlanıyor. Birlikte oldukları süre boyunca medyanın ve hayranlarının yoğun ilgisi altında kalan çift, 4 Eylül’de Esma Sultan Yalısı’nda hayatlarını birleştirecek.

Düğün öncesi, çiftin sade ve şık tasarıma sahip siyah davetiyeleri dikkat çekti. Özellikle davetiyede yer alan sosyal medya uyarısı gözlerden kaçmadı. Davetlilerden, düğünde sosyal medya paylaşımı yapmamaları rica edilen notta, "Lütfen, sosyal medya olmasın" ifadesi yer aldı. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, bu özel günlerini sadece yakın çevreleriyle paylaşmak istediklerini belirtti.

sdsf

Ayça Çağla Altunkaya’nın Hazırlık Süreci Sosyal Medyada

Düğün hazırlık sürecine dair paylaşımlar ise sosyal medyada hızla yayıldı. Özellikle Ayça Çağla Altunkaya’nın düğüne hazırlık sürecinden paylaşılan kareler, hayranları ve basın tarafından büyük ilgi gördü. Gelinliğiyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmasa da hazırlık aşamasında çekilen fotoğraflarda müstakbel gelinin sade ve zarif tarzı dikkat çekti. Özellikle parmağındaki göz alıcı yüzük sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kız çocuğu olan Acun Ilıcalı, 4. evliliğinde de göz önünde olmayı tercih etmedi. İlişkilerinde genellikle özel hayatlarına dair detayları gizli tutan çift, düğün hazırlıklarıyla da aynı çizgide devam ediyor. Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çıkan hamilelik iddialarını yalanlayarak gündeme gelmişti.

Düğünün Detayları Merak Ediliyor

İkilinin Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştireceği düğün, şimdiden yılın düğünü olarak adlandırılıyor. Özel konukların katılımıyla gerçekleşecek olan törende, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın birlikte geçirecekleri yeni hayatlarına “evet” diyecekleri an, şüphesiz büyük bir merakla bekleniyor.

tuty

Davetiyenin siyah temalı seçilmesi, düğünün de aynı temada sade ve şık bir organizasyonla geçeceğine dair ipuçları veriyor. Birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen çiftin düğünü, televizyon ve magazin dünyasında önemli bir yer tutuyor. Acun Ilıcalı'nın daha önceki evliliklerinde olduğu gibi bu düğün de yoğun ilgiyle takip ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın Dördüncü Evliliği

Acun Ilıcalı’nın Ayça Çağla Altunkaya ile olan birlikteliği uzun süredir gündemdeydi. Çiftin nikah masasına oturma kararı ise hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Daha önce üç evlilik yapan ve dört kızı bulunan Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile bu mutlu birlikteliği evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Siyah tasarımı ve sosyal medya uyarısıyla dikkat çeken davetiyeler, düğünün sakin ve özel bir atmosferde gerçekleşeceğinin sinyallerini veriyor. Yılın düğünü olarak adlandırılan bu özel tören, ünlü isimlerin katılımıyla da büyük ses getirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.