Afra Saraçoğlu’ndan Cesur Tiktok Dansı! ''Kıvrak Hareketlerle Yaktın Bizi'' Yorumları Geldi...

Afra Saraçoğlu’ndan Cesur Tiktok Dansı! ''Kıvrak Hareketlerle Yaktın Bizi'' Yorumları Geldi...
Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu, Tiktok'taki dans performansıyla sosyal medyada gündem oldu. Mina Akdin ile sergilediği dans, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Afra Saraçoğlu, ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ayrıldığı haberiyle gündeme gelen Saraçoğlu, sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlar ile ayrılık sürecini geride bıraktığını gösteriyor.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan Tiktok akımı! Dans ettiği görüntü viral oldu! - Resim : 1

Afra Saraçoğlu, bu kez ünlü Tiktok akımlarından birine katılarak hayranlarını şaşırttı. Sandık Kokusu dizisinin yıldızı Mina Akdin ile birlikte sergilediği neşeli dans, Tiktok'ta hızla yayıldı ve kısa sürede viral oldu. İkilinin dans uyumu ve enerjik performansları, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Takipçileri Neşesine Ortak Oldu

Saraçoğlu’nun dans videosu, hayranları tarafından yüz binlerce kez izlenirken, “Neşen hiç kaybolmasın” ve “Enerjiniz müthiş” gibi yorumlar aldı. Ayrılık haberlerinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu, bu kez neşeli haliyle takipçilerini sevindirdi.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan Tiktok akımı! Dans ettiği görüntü viral oldu! - Resim : 3

Afra Saraçoğlu, kariyerindeki başarılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da geniş bir takipçi kitlesine hitap etmeye devam ederken, hayranları yeni projelerini ve paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.