52'lik Defne Samyeli Kırmızıları Giyip Kamera Karşısına Geçti! ''Gençleri Sollar Geçer''

52'lik Defne Samyeli Kırmızıları Giyip Kamera Karşısına Geçti! ''Gençleri Sollar Geçer''
52 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, kırmızı kombinleriyle sosyal medyayı adeta salladı. Fit görünümüyle yıllara meydan okuyan Samyeli, “20’li yaşlarıma döndüm” açıklamasıyla da gündem yarattı.

Güzelliği ve zarafetiyle yıllara meydan okuyan Defne Samyeli, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. 1991 yılında Türkiye Güzeli seçilen ve kariyerinde oyunculuk, sunuculuk gibi birçok başarıya imza atan Samyeli, son paylaşımıyla adeta sosyal medyayı salladı. 52 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran fit vücudu ve kusursuz güzelliği ile dikkat çeken ünlü isim, kırmızı kombinleriyle verdiği pozlarla yine göz kamaştırdı.

Sosyal Medyada Beğeni Yağmuru

Instagram hesabında paylaştığı kırmızı kıyafetli pozları, takipçilerinden kısa sürede büyük ilgi gördü. Samyeli’nin sıralı karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri, “Bu yaşta bu fitlik nasıl mümkün?”, “Yıllar sana hiç dokunmamış” ve “Kırmızı sana çok yakışıyor” gibi övgü dolu yorumlarla Samyeli’yi adeta yorum yağmuruna tuttu.

“20’li Yaşlarıma Dönmüş Gibi Hissediyorum”

Defne Samyeli, genç görünümünün sırrı hakkında daha önce yaptığı bir açıklamada, genetiğin çok önemli olduğunu vurgulamış ve anneannesine çektiğini belirtmişti. “Kendime bakmayı çok seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda bir takıntı haline geldi. Benim çocuklarım büyüdü. Ben yeniden 20’li yaşlarıma dönmüş gibiyim,” diyen Samyeli, gençlik sırrını sağlıklı yaşam tarzına borçlu olduğunu ifade etmişti.

Fit Görünümü ve Cesur Paylaşımlarıyla Gündemde

Bu yaz boyunca tatil fotoğraflarıyla da sıkça gündeme gelen Samyeli, cesur pozları ve fit vücudu ile genç kuşaklara ilham vermeye devam ediyor. Her paylaşımıyla hayranlarından büyük beğeni toplayan ünlü isim, moda seçimleriyle de takipçileri tarafından dikkatle takip ediliyor.

Defne Samyeli, gençlik sırrını paylaşırken her daim enerjik ve zarif duruşuyla hem ekranlarda hem de sosyal medyada varlığını güçlü bir şekilde sürdürüyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören kırmızı şıklığı ise hayranlarının hafızalarında uzun süre yer edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.