Nilsu Berfin Aktaş’a Kendi Kedisi Saldırdı! Yüzünün Son Hali Herkesi Şaşırttı! “Sadece Sevmek İstemiştim” Sözleri Gündem Oldu!

Nilsu Berfin Aktaş’a Kendi Kedisi Saldırdı! Yüzünün Son Hali Herkesi Şaşırttı! “Sadece Sevmek İstemiştim” Sözleri Gündem Oldu!
Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medyada paylaştığı kedisiyle ilgili videosuyla gündeme oturdu. Kedisini severken beklenmedik bir şekilde saldırıya uğrayan Aktaş, “Sadece sevmek istemiştim” diyerek yaşadığı anı takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, kedisiyle yaşadığı talihsiz anı Instagram takipçileriyle paylaştı. Son zamanlarda Hakan Aydın ile yaşadığı aşk ve kişisel hayatıyla gündeme gelen Aktaş, bu kez kedisiyle olan videosuyla dikkat çekti. Kedisiyle eğlenceli bir anı paylaşmak isteyen oyuncu, beklenmedik bir şekilde kedisinin saldırısına uğradı. Video kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve çok sayıda yorum aldı.

resim-2024-09-06-133448054.png

Kedisi Tarafından Isırıldı

Aktaş, paylaşımında kedisini severken bir video çekmek istediğini fakat kedisinin aniden saldırarak onu ısırdığını belirtti. Yaşadığı şaşkınlıkla birlikte videoyu yine de yayınlayan oyuncu, “Sadece sevmek istemiştim. Erkolar işte, fazla sevgili böyle yapıyor bunları” diyerek durumu esprili bir dille anlattı. Aktaş’ın bu paylaşımı, hem hayranları hem de kedi sahipleri arasında büyük bir etkileşim yarattı. Takipçileri, “Kediler her zaman beklenmedik olur” ve “Erkek kedilerin aşkı sert oluyor” gibi esprili yorumlarla ünlü isme destek verdi.

ekran-goruntusu-2024-09-06-133321.jpg​​​​​​​

Dolandırıcılık İddiasıyla Gündemdeydi

2021 yılında Serdar Sertçelik ile evlenen ve geçtiğimiz yıl eşi dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Aktaş, o dönem boşanma davası açarak gündeme gelmişti. Çiftin boşanması magazin dünyasında çok konuşulmuş, Aktaş ise hem kariyeri hem de özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam etmişti. Son dönemde Hakan Aydın ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Aktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık ilgi odağı oluyor.

ekran-goruntusu-2024-09-06-133408.jpg​​​​​​​

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Nilsu Berfin Aktaş’ın bu esprili ve samimi paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, ünlü oyuncunun doğal halini ve espri anlayışını çok beğendiklerini ifade ederken, bazı hayranları da kedileriyle yaşadıkları benzer deneyimleri paylaşarak Aktaş’a destek oldu.

Aktaş’ın kedisiyle olan bu eğlenceli anı, sosyal medyada kısa sürede viral olurken, ünlü oyuncunun takipçileri tarafından sevilerek takip edilen içeriklerden biri haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.