Jose Mourinho’nun Düğün Çıkışında Çiçekçi Çocuğa Öyle Bir Şey Dedi Ki... İşte O Anlar!

Jose Mourinho’nun Düğün Çıkışında Çiçekçi Çocuğa Öyle Bir Şey Dedi Ki... İşte O Anlar!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, düğün çıkışında para isteyen bir çocukla yaşadığı sıra dışı diyalogla sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın düğününe katılan dünyaca ünlü Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, düğün çıkışında beklenmedik bir diyalogla sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Birbirinden ünlü konukların yer aldığı bu özel davetin ardından, Mourinho’nun arabasına doğru giderken yaşadığı bir olay, geceye damga vurdu.

Düğün alanından ayrılırken Mourinho'nun yanına bir çocuk yaklaştı ve ondan para istedi. Çocuğun talebine yanıt vermek için eğilen Mourinho, sakin bir şekilde çocuğu dinledi ve ardından kendine has üslubuyla, “Param yok” yanıtını verdi. Bu kısa ve esprili diyalog, çevredeki davetliler tarafından dikkatle izlendi ve kısa sürede sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Düğün çıkışında Jose Mourinho ile bir çocuk arasında sıra dışı diyalog

Mourinho'nun "Param Yok" Cevabı Sosyal Medyayı Salladı

Dünyaca ünlü teknik direktörün, her zamanki kendine özgü mizahi tavrıyla verdiği bu yanıt, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Mourinho’nun bu duruma sakin ve esprili yaklaşımı, takipçileri tarafından oldukça beğenildi. Sosyal medya kullanıcıları, Mourinho’nun verdiği yanıtı tiye alarak, “Büyük hoca, para bile yok diyor!” ve “Mourinho'nun mizah anlayışı efsane” gibi yorumlar yaptı. Birçok kişi, bu diyaloğun Mourinho’nun hayat dolu ve esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti.

Jose Mourinho, Acun Ilıcalı’nın düğününe katıldı! Çıkıştaki sözleriyle alay konusu oldu - 4. Resim

Düğüne Damga Vuran An

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın düğünü, Fenerbahçe camiasının ve magazin dünyasının en çok konuşulan etkinliklerinden biri oldu. Pek çok ünlü ismin katıldığı bu düğünde, Jose Mourinho da dikkat çeken davetliler arasındaydı. Ancak gecenin sonlarına doğru yaşanan bu diyalog, düğünün en çok konuşulan anlarından biri haline geldi. Mourinho’nun çocukla kurduğu bu beklenmedik etkileşim, sosyal medyada hızla yayıldı ve geceye dair en çok paylaşılan içeriklerden biri oldu.

Jose Mourinho, verdiği samimi yanıt ve mütevazı tavrıyla bir kez daha hayranlarının gönlünü kazanırken, bu sıra dışı an sosyal medyanın gündemini uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.