Halit Ergenç Hayranlarını Sevindirecek Haberi Paylaştı! Yeni Projesini Duyurdu! Yeni Dizisinin Adı Ne? İşte Detaylar...

Halit Ergenç Hayranlarını Sevindirecek Haberi Paylaştı! Yeni Projesini Duyurdu! Yeni Dizisinin Adı Ne? İşte Detaylar...
Uzun süredir Londra’da yaşayan Halit Ergenç, Türkiye’ye geri döndü ve OGM Pictures’ın merakla beklenen dizisi Kral Kaybederse ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Star TV’de yayınlanacak olan dizi için hazırlıklara başladı...

Birçok başarılı yapımda rol alan ve özellikle Muhteşem Yüzyıl ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Halit Ergenç, Türkiye’ye döndükten sonra yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. OGM Pictures’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Kral Kaybederse dizisi için Halit Ergenç ile anlaşmaya varıldı. Dizinin Star TV’de yayınlanacağı belirtilirken, Ergenç’in rol alacağı karakter ve diziyle ilgili detaylar şimdiden merak uyandırdı.

Halit Ergenç iddialı dizi için anlaştı! - 1. Resim

Londra’dan Türkiye’ye Dönüş ve Yeni Proje

Son yıllarda Londra’da yaşayan ve kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile evli olan Halit Ergenç, Türkiye’ye dönüş yaparak hayranlarını sevindirdi. Kariyerinde Aliye, Zerda, Binbir Gece gibi önemli yapımlarda yer alan Ergenç, Kral Kaybederse ile ekranlara güçlü bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun, dizinin ilk 5 bölüm senaryosunu gördükten sonra projeye dahil olmayı kabul ettiği öğrenildi.

Halit Ergenç iddialı dizi için anlaştı! - 2. Resim

Partneri Kim Olacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kral Kaybederse dizisinde Halit Ergenç’in partneri olacak isim için de yoğun bir cast süreci devam ediyor. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, bu önemli rol için birçok ünlü oyuncuyla görüşmelerine devam ediyor. Henüz partner konusunda net bir bilgi bulunmasa da, bu seçim dizinin merakla beklenen detaylarından biri oldu.

Halit Ergenç iddialı dizi için anlaştı!

Efsane Geri Dönüyor!

Halit Ergenç, son dönemde ekrandan uzak kalmasına rağmen güçlü bir geri dönüş yapıyor. Muhteşem Yüzyıl’daki Sultan Süleyman karakteriyle sadece Türkiye’de değil, dünyada da büyük bir hayran kitlesi edinen Ergenç, Kral Kaybederse ile kariyerinde yeni bir döneme adım atacak. Dizinin konusu ve Ergenç’in canlandıracağı karakterle ilgili detaylar henüz açıklanmasa da, ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönmesi büyük bir heyecan yarattı.

Star TV’de yayınlanacak olan Kral Kaybederse dizisinin çekimleri için hazırlıklar hızla devam ederken, Halit Ergenç’in rolüyle ilgili yeni gelişmelerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.