Devrim Özkan ve Lucas Torreira'dan Havuzda Aşk Dolu Poz! ‘Aşkım’ Notuyla Paylaştı, Yorumlar Yağdı!

Devrim Özkan ve Lucas Torreira'dan Havuzda Aşk Dolu Poz! ‘Aşkım’ Notuyla Paylaştı, Yorumlar Yağdı!
Ayrılığın ardından ilişkilerine ikinci bir şans veren Devrim Özkan ve Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira, havuzdan verdikleri romantik pozla sosyal medyada gündem oldu.

Bir dönem aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Devrim Özkan ve Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Lucas Torreira, ayrılığın ardından ilişkilerine yeni bir sayfa açtı. Geçtiğimiz yıl yollarını ayıran çift, sekiz aylık bir aradan sonra barışarak yeniden bir araya gelmişti. O günden bu yana sık sık aşk dolu paylaşımlar yapan ikili, son olarak havuzdan verdikleri pozla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Devrim Özkan, Uruguaylı futbolcu sevgilisi Lucas Torreira ile birlikte havuzda çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Özkan, paylaşımında sevgilisinin sırtına çıkarken çekilen romantik bir anı ölümsüzleştirdi. Fotoğrafa, İspanyolca "aşkım" anlamına gelen "mi amor" notunu ekleyerek romantizmin dozunu artırdı.

Devrim Özkan'dan sevgilisi Lucas Torreira ile havuzda aşk pozu! 'Aşkım' diyerek paylaştı, yorum yağdı

Bu paylaşıma, Torreira da kayıtsız kalmadı ve sevgilisine İspanyolca "Te amo mi vida" (Seni seviyorum hayatım) şeklinde cevap vererek ilişkilerine dair bir kez daha aşk dolu bir mesaj verdi. Bu sıcak anlar sosyal medyada hızla yayıldı ve Özkan’ın takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Çiftin takipçileri, paylaşımın altına yüzlerce yorum bıraktı. Özellikle "Aşk kazanır", "Birlikte harikasınız" ve "Çok güzelsiniz" gibi yorumlarla destek ve beğeni mesajları yağarken, bazı takipçiler de çiftin barışmalarına duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sosyal medyada viral olan bu paylaşım, çiftin hayranları arasında büyük ilgi gördü ve Özkan’ın doğal, mutlu hali de gözlerden kaçmadı.

RGRGTG

Devrim Özkan ve Lucas Torreira çifti, şimdilerde ilişkilerine ikinci bir şans vermenin mutluluğunu yaşıyor. Her ne kadar ilişkilerinde geçmişte zor zamanlar geçirmiş olsalar da, barışmalarının ardından sık sık aşk dolu paylaşımlar yaparak, birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta göstermekten geri durmuyorlar. Özellikle Özkan’ın İspanyolca ifadelerle romantik paylaşımlar yapması, çiftin arasındaki dil farkının aşka engel olmadığını kanıtlar nitelikte.

Ekran görüntüsü 2024-09-06 230349

Hayranları tarafından yakından takip edilen Devrim Özkan ve Lucas Torreira, şimdiden magazin dünyasında adlarından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Aşk dolu anlarını paylaşmaya devam eden çift, sosyal medya üzerinden birbirlerine olan bağlılıklarını göstermeye devam ederken, hayranları da bu romantik paylaşımlara olumlu tepkiler vermekten geri kalmıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.