Adriana Lima'nın Son Hali Şoka Uğrattı! ''Estetiği Abartmış Biraz'' Yorumları Geldi!

Adriana Lima'nın Son Hali Şoka Uğrattı! ''Estetiği Abartmış Biraz'' Yorumları Geldi!
Ünlü model Adriana Lima, Los Angeles'ta düzenlenen "The Thicket" filminin dünya prömiyerine beyaz bir takım elbise ile katıldı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Lima'nın yeni görünümü sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, uzun bir aradan sonra Los Angeles, Kaliforniya'da düzenlenen "The Thicket" filminin dünya prömiyerinde tekrar kameraların karşısına çıktı. 43 yaşındaki model, RAT & BOA markasına ait beyaz bir takım elbise giydiği şık görünümüyle beğeni toplarken, eşi ve çocukları da ona eşlik etti.

BLU_A87998211

Geçtiğimiz sene "Açlık Oyunları" filminin galasında yüzündeki değişiklikler ile dikkat çeken Lima, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O dönemde, yüzündeki farklılığın "Fransız askısı" isimli estetik bir işlemden kaynaklandığı iddia edilmişti. Ancak Lima, bu iddiaları yalanlamış ve annelik yorgunluğunu dile getirmişti. "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağındaki çocuk, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpekle ilgilenen bir annenin yüzü" ifadelerini kullanan ünlü model, bu açıklamalarıyla takipçilerini pek de ikna edememişti.

2024-09-05T035815Z_248384292_RC21U9AVSI27_RTRMADP_3_FILM-THE-THICKET-PREMIERE

Lima'nın "The Thicket" galasında verdiği pozlar, sosyal medyada yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü model, zayıflamış ve daha doğal bir yüz görünümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Sosyal medyada Lima'nın yüzündeki dolguları erittiği ve estetik müdahalelerden uzak durduğu iddia edildi.

Takipçileri, Adriana Lima’nın yeni görünümünü oldukça beğendi. "Sonunda özüne dönmüş", "Estetiksiz hali çok daha güzel", "Taş gibi" gibi yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları, ünlü modelin doğallığını övdü. Uzun yıllar Victoria’s Secret’ın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Adriana Lima, geçmişteki ihtişamlı kariyerini ve güzelliğini hatırlatan bu son haliyle tekrar gündemde.

2024-09-05T035815Z_72964481_RC21U9AX32QB_RTRMADP_3_FILM-THE-THICKET-PREMIERE

Lima'nın değişimi hakkında pek çok yorum yapılırken, estetik tartışmaları bir kez daha alevlendi. Pek çok takipçisi, Lima'nın annelik sürecinde yaşadığı değişimlerin ve doğal güzelliğine geri dönüşünün onu daha da çekici kıldığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.