Hamile Olduğuna İnanılmamıştı! Zeynep Demirel Hamilelik Pozlarını Böyle Paylaştı! Görenler Şok Geçirdi!

Hamile Olduğuna İnanılmamıştı! Zeynep Demirel Hamilelik Pozlarını Böyle Paylaştı! Görenler Şok Geçirdi!
Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, üçüncü bebeklerini bekliyor. Hamileliğinin 15. haftasına giren Zeynep Sever, Instagram'da hamilelik günlüğü başlatarak takipçileriyle deneyimlerini paylaşmaya başladı.

Ünlü teknik direktör ve eski milli futbolcu Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel, özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda çift hakkında çıkan boşanma iddialarını yalanlayan Demirel çifti, kısa süre sonra üçüncü bebeklerini beklediklerini duyurarak takipçilerini sevindirmişti. Zeynep Sever, hamileliğinin 15. haftasında olduğunu belirterek sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ekran görüntüsü 2024-09-08 170957

35 yaşındaki Zeynep Sever, hamileliğinin bu dönemini Instagram hesabında başlattığı hamilelik günlüğü ile takipçileriyle paylaşmaya başladı. İlk iki hamileliğinde aldığı kilolarla ilgili deneyimlerini aktaran Sever, bu defa daha kontrollü bir hamilelik süreci geçirmeyi hedeflediğini dile getirdi. Paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Bir hamilelik günlüğü başlatıyorum kendime. Hamişleri çemberime davet ediyorum, tüm süreci beraber paylaşalım. 15. Haftaya giriş yaptım. Her hamileliğimde bana hayatı zehir eden bulantılarım son iki-üç haftadır bitti. İlk 3 ay verdiğim -4 kiloyu, son 3 haftada +3 kilo olarak geri aldım."

Ekran görüntüsü 2024-09-08 171039

Zeynep Sever, önceki hamileliklerinde aldığı kiloların ardından yaşadığı zorlukları da paylaşarak bu süreçte daha fazla dikkatli olacağını belirtti: "İlk hamileliğimde 30 kiloya yakın, ikincisinde ise 25 kiloya yakın kilo aldım. Bu defa hedefim normal kilo almak, doktorların tavsiyesi 12-15 kg. Zaten diyet yapabilen biri değilim, iştahım da maşallah bir açıldı pir açıldı. Mecbur hareket ve spora devam. Bu defa fazla kilo almak istemememin sebebi, fazla kilonun son aylarda çok kemik ağrısı yapması ve ne anneye ne de bebeğe yararı olmaması."

Ekran görüntüsü 2024-09-08 171026

Zeynep Sever’in "fırında bir şeyler pişiyor" notu ile duyurduğu bu hamilelik süreci, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sever, Instagram hesabında paylaştığı hamilelik günlüğüyle anne adaylarını da bu yolculuğa davet ederek, onlarla birlikte bu süreci paylaşmanın keyfini çıkarmak istediğini belirtti. Sever’in samimi ve detaylı paylaşımları, takipçileri tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılandı. Hamileliği boyunca deneyimlerini paylaşmaya devam edeceğini söyleyen Sever, bu süreçte spor yapmanın ve dengeli beslenmenin önemine de vurgu yaptı.

Zeynep Sever Demirel, Instagram’da başlattığı hamilelik günlüğü ile hem kendi yolculuğunu takipçilerine açarken, hem de anne adaylarına moral ve motivasyon kaynağı oluyor. Sever’in paylaşımları, takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor ve her geçen gün daha fazla destek topluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.