Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Tekrardan Birlikte Görüntülendiler! Galatasaray Taraftarı Heyecanlandı!

Mauro Icardi ve Wanda Nara Barıştı Mı? Tekrardan Birlikte Görüntülendiler! Galatasaray Taraftarı Heyecanlandı!
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı almıştı. Ancak ikili, Wanda Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlunun maçında birlikte görüntülenmişti...

Galatasaray’ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, son aylarda ilişkilerinde yaşanan çalkantılarla sık sık gündeme gelmişti. Temmuz ayında Wanda Nara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla ayrılma kararı aldığını duyurmuştu. Nara, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" ifadelerini kullanarak, çiftin yollarını ayırdığını açıklamıştı. Bu duyuru magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış ve çiftin ilişkisine dair spekülasyonlar hızla yayılmıştı.

Wanda Nara ile Icardi barıştı mı? O görüntüleri ortaya çıktı! - Resim: 3

Ayrılığın ardından Mauro Icardi’nin Nara’ya ekonomik baskı yaptığı ve kredi kartlarını bloke ettirdiği iddiaları ortaya atılmıştı. Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld, bu sürecin Nara için oldukça zorlu geçtiğini belirtmiş ve Icardi'nin ekonomik baskı uyguladığını iddia etmişti. Tüm bu olayların ardından çift, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam etti.

Wanda Nara ile Icardi barıştı mı? O görüntüleri ortaya çıktı! - Resim: 6

Süper Lig’in dördüncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sakatlanan ve 2. derece zorlanma ile kısmi yırtık tespit edilen Icardi, tedavi için Arjantin’e gitmişti. Bu sırada Arjantin basınında, Icardi’nin Wanda Nara ile birlikte görüntülendiği haberleri çıkmaya başladı. Yıldız futbolcu, Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla oynadığı maçı izlemek için sahadaydı. İkili, maç sırasında yan yana görüntülenirken, bu durum barışma ihtimalini gündeme getirdi.

Wanda Nara ile Icardi barıştı mı? O görüntüleri ortaya çıktı! - Resim: 7

Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın bir arada görülmesi, magazin basınında "İkili barıştı mı?" sorularını gündeme taşıdı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, çift birlikte maç izlerken çevredeki taraftarların ilgisini de çekti. Icardi’nin taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmediği, bu sırada Wanda Nara ile oldukça samimi ve rahat bir görüntü sergilediği dikkat çekti.

İkilinin yeniden bir araya gelme ihtimali sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, hayranları bu durumu sevinçle karşıladı. Ancak ne Icardi ne de Wanda Nara, barışma konusunda herhangi bir resmi açıklama yapmadı. İkilinin boşanma kararını duyurmasının ardından yaşanan bu gelişme, çiftin ilişkilerine dair yeni spekülasyonların doğmasına neden oldu. Gelecek günlerde çiftin ilişkilerinin akıbeti merakla beklenirken, barıştıklarına dair herhangi bir net bilgi henüz paylaşılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.