KPSS Olayıyla Gündeme Gelen Fidan Öğretmenin Yeni Mesleği Şaşırttı! ''Eline Çok Yakışmış''

KPSS Olayıyla Gündeme Gelen Fidan Öğretmenin Yeni Mesleği Şaşırttı! ''Eline Çok Yakışmış''
KPSS derslerine dekolteli ve mini etekli kıyafetlerle girmesiyle bir dönem Türkiye'de çok konuşulan Fidan Öğretmen, bu kez boya yaparken çektiği videolarla gündemde.

2023 yılında KPSS derslerine girdiği sırada tercih ettiği mini etek ve dekolteli kıyafetleriyle bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Fidan Öğretmen, sosyal medyada aktifliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Hem öğretmenlik mesleğine hem de sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam eden Fidan Atalay, bu kez takipçilerini farklı bir konuda şaşırttı. Son dönemde ev tadilatıyla ilgilenen Atalay, boya yaptığı anları "Yeni mesleğim" diyerek esprili bir şekilde sosyal medya hesabında paylaştı.

KPSS olayıyla Türkiye'de gündem olan Fidan öğretmen, yeni mesleğine başladı. Herkes eline çok yakıştırdı - Resim: 2

Evinin tadilatını kendisi yapan Fidan Öğretmen, boya ve badana işlemleriyle meşgul olduğunu belirttiği paylaşımında, takipçileriyle günlük yaşamından kesitler sundu. “Bizi de üzdüler ama biz kalkıp boya yaptık. Boya badana itinayla yapılır. Birkaç gün daha tadilat nedeniyle kapalıyız ama düzelicez inşallah. Ben de size Bodrumlardan, plajlardan video atmak isterdim. Ama hayat işte…” ifadelerini kullanan Fidan Öğretmen, esprili üslubuyla takipçilerinden beğeni topladı.

Atalay’ın paylaşımına birçok takipçisi "kolay gelsin" mesajlarıyla yanıt verirken, bazıları ise ona fırçanın çok yakıştığını söyleyerek eğlenceli yorumlar yaptı. Özellikle "Fırça sana çok yakıştı" ve "Yeni mesleğin hayırlı olsun" gibi mesajlarla Atalay’a desteklerini ileten takipçileri, onun bu farklı yönünü de takdirle karşıladı.

KPSS olayıyla Türkiye'de gündem olan Fidan öğretmen, yeni mesleğine başladı. Herkes eline çok yakıştırdı - Resim: 5

Sosyal medyada her zaman dikkat çeken ve paylaşımlarıyla gündemde kalmayı başaran Fidan Öğretmen, bu kez de boya yaparken gösterdiği becerisiyle ilgi topladı. Bir dönem KPSS derslerine girerken tercih ettiği kıyafetlerle olay yaratan ve büyük bir sosyal medya kitlesi kazanan Fidan Atalay, kariyerine öğretmenlik yaparak devam ediyor. Ancak günlük yaşamında gerçekleştirdiği aktivitelerle de takipçileriyle olan etkileşimini sürdürüyor.

KPSS olayıyla Türkiye'de gündem olan Fidan öğretmen, yeni mesleğine başladı. Herkes eline çok yakıştırdı - Resim: 3

Fidan Öğretmen’in esprili tadilat videoları, sosyal medyada eğlenceli bir etkileşim yaratırken, onun enerjik ve pozitif tavrı, takipçileri tarafından bir kez daha beğeniyle karşılandı. Kendi işini kendisi yapmaya çalışan öğretmen, sosyal medyayı kullanma tarzıyla dikkat çekmeye ve gündemde kalmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.