Yasemin Kay Allen Ve Kerem Bürsin Aşk Mı Yaşıyor? Yasemin Kay Allen İddiaları Sonunda Yanıtladı!

Yasemin Kay Allen Ve Kerem Bürsin Aşk Mı Yaşıyor? Yasemin Kay Allen İddiaları Sonunda Yanıtladı!
Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen, Kerem Bürsin ile aşk yaşadığına dair çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Allen, aralarındaki ilişkinin sadece arkadaşlık olduğunu belirterek, dedikodulara son noktayı koydu.

Son zamanlarda başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen'in meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığına dair iddialar magazin gündeminde sıkça yer almaya başladı. Rol aldığı projelerle büyük bir hayran kitlesi edinen Allen, kariyeri kadar özel hayatıyla da ilgi odağı olmuştu. Geçmişte eski bir FBI ajanı olan Erdal Kaya ile yaşadığı ilişkisiyle gündeme gelen Yasemin Allen, mart ayında başlayan bu birlikteliği haziran ayında sonlandırmış ve çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerine ait tüm fotoğrafları silmişti. Bu gelişme sonrası Allen’in Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açtığı yönündeki dedikodular yayılmaya başladı.

Kerem Bursin ile aşk yaşadığı konuşuluyordu! Yasemin Kay Allen'dan açıklama geldi - Resim: 5

Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran bu aşk iddiaları üzerine, Yasemin Kay Allen sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından net bir açıklama yaptı. İddialara göre Allen ve Bürsin arasındaki ilişki, dostluktan öteye geçmişti. Ancak Allen, Instagram hesabı üzerinden bu söylentilere yanıt verdi ve dedikoduların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Kerem Bursin ile aşk yaşadığı konuşuluyordu! Yasemin Kay Allen'dan açıklama geldi - Resim: 2

Yasemin Kay Allen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar merhaba. Bir şey demeyecektim ama bir çoğunuz her okuduğuna inanıyor demek ki. Sevgili Kerem ile aramızda seviyeli bir arkadaşlık dışında herhangi bir şey asla söz konusu olmadı. Yorum yazarken kullandığımız dile ve seviyemize dikkat edelim, terbiyemizi takınmaya gayret edelim lütfen." Bu açıklamasıyla Allen, kendisi ve Bürsin arasında yalnızca arkadaşlık olduğunu belirterek, dedikodulara son noktayı koymuş oldu.

Kerem Bursin ile aşk yaşadığı konuşuluyordu! Yasemin Kay Allen'dan açıklama geldi - Resim: 1

Allen’ın bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı bulurken, hayranları tarafından da desteklendi. Çoğu takipçisi, Allen’ın bu açıklamasına olumlu tepkiler verdi ve onun özel hayatına saygı duyulması gerektiğini savundu.

Öte yandan, Kerem Bürsin cephesinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak Yasemin Kay Allen’ın bu net açıklaması, aşk dedikodularının gerçeği yansıtmadığını gözler önüne serdi. Özel hayatıyla magazin gündeminde sık sık yer bulan güzel oyuncu, kariyerine odaklanarak başarılarına bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Yasemin Kay Allen, sosyal medyada yaptığı açıklamayla dedikoduları sonlandırsa da, hayranlarının onun özel hayatına olan ilgisi devam ediyor. Ünlü oyuncu, şimdilik yalnızca arkadaşlıklarını koruduğu mesajını vererek, magazin dünyasındaki spekülasyonlara son vermeye çalıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.