Kıraç, Konser Alanına Giderken Kayboldu! Vatandaşa Adresi Sorunca Bakın Neler Oldu! İşte O Anlar...

Kıraç, Konser Alanına Giderken Kayboldu! Vatandaşa Adresi Sorunca Bakın Neler Oldu! İşte O Anlar...
Ünlü şarkıcı Kıraç, Edirne'nin Havsa ilçesinde düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'nde vereceği konser için yolunu kaybetti. Kendi konserinin yerini bulamayan Kıraç, vatandaşlardan adres sorarken, yaşadığı bu anları paylaştı...

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Kıraç, Edirne'nin Havsa ilçesinde bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında vereceği konser öncesinde beklenmedik bir olay yaşadı. Şahsi aracıyla Edirne’ye gelen ünlü şarkıcı, konser alanını bulamayınca vatandaşlardan yol tarifi istedi. Ancak ilginç olan, Kıraç'ın yardım istediği kişinin onu tanımayarak gayet sıradan bir şekilde adres tarif etmesiydi.

Ünlü şarkıcı Kıraç, konserine giderken kayboldu

Kıraç, sosyal medya hesabından bu komik anları paylaşarak takipçilerini güldürdü. Yaşadığı olayı "Havsa'da konser alanını bulamayınca olanlar" notuyla paylaşan Kıraç, yol sormak için yaklaştığı bir vatandaşa, "Selamünaleyküm, abi Kıraç konseri varmış ne tarafta?" diye sordu. Vatandaş ise Kıraç'ı tanımadan gayet doğal bir şekilde, "Aşağıda merkez var, terminalin hemen orası" şeklinde cevap verdi.

Ünlü şarkıcının yaşadığı bu durum, sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Kıraç’ın mütevazı tavrı ve halkın içinden biri olarak yol sorması, hayranları tarafından beğeni topladı. O anları sosyal medyada paylaşan Kıraç, takipçileri tarafından esprili yorumlarla karşılandı. Pek çok kullanıcı, "Kendi konserine gidemeyen adam", "Ünlü olmak bazen işe yaramıyor" gibi yorumlarla ünlü şarkıcının yaşadığı bu tatlı aksiliğe gülerek katıldı.

Bu eğlenceli anın ardından Kıraç, sonunda konser alanını buldu ve festivalde sahne alarak izleyicilerine unutulmaz bir performans sergiledi. Kıraç’ın mütevazı yaklaşımı ve komik paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Havsa’daki vatandaşlarla yaşadığı bu sıcak diyalog ise onu daha da sevdirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.