Eda Ece Kızını İlk Kez Paylaştı! "Mina İpek ile Müzik Saati" Notunu Düştü...

Eda Ece Kızını İlk Kez Paylaştı! "Mina İpek ile Müzik Saati" Notunu Düştü...
İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Eda Ece, kızı Mina İpek ile oynadığı anları sosyal medyada paylaştı. Ünlü oyuncu, kızıyla geçirdiği keyifli zamanları hayranlarıyla paylaşırken, ayrılık dedikodularına da sert bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz aylarda basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girmiş ve kısa bir süre sonra kızları Mina İpek’i kucaklarına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Kariyerine bir süre ara veren ve zamanının çoğunu kızıyla geçiren Eda Ece, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile anne olmanın keyifli anlarını hayranlarıyla paylaşmaya devam ediyor.

Eda Ece, son paylaşımında kızı Mina İpek ile geçirdiği müzik dolu bir anı takipçileriyle paylaştı. “Annemle müzik saati” notuyla yaptığı bu paylaşımda, Ece kızıyla oynadığı anları gösterdi. Henüz bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen ünlü oyuncu, bu samimi anlarla büyük beğeni topladı. Kızı Mina İpek ile geçirdiği vakitleri büyük bir mutlulukla paylaşan Ece, hayranlarından olumlu yorumlar aldı.

Eda Ece’nin annelik paylaşımları, hayranlarının büyük ilgisini çekerken, son zamanlarda çıkan ayrılık dedikoduları da gündeme damga vurmuştu. Geçtiğimiz aylarda Eda Ece ve eşi Buğrahan Tuncer’in sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmaları, çiftin boşanma kararı aldığı yönünde dedikodulara yol açmıştı. Ancak Eda Ece, bu iddialara net bir şekilde yanıt vererek, sosyal medyadaki spekülasyonlara son noktayı koydu.

Eda Ece, boşanma iddiaları hakkında şu sözlerle konuştu: “Buğra, Instagram'ı kapatalı 1 ay oldu. Bunun boşanmakla ne ilgisi var? 3 aylık bebeğimiz var. Yaptıkları ayıp ve günah. Mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. İddiayı çıkaranları Allah’a havale ediyorum.” Ünlü oyuncunun bu açıklamaları, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve çiftin ilişkisi hakkında çıkan dedikodulara son verdi.

Şu sıralar tüm vaktini kızı Mina İpek’e ayıran Eda Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla annelik heyecanını sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor. Hayranları ise ünlü oyuncunun mutluluğunu görmekten büyük memnuniyet duyarken, yeni paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.