Survivor Aşıkları Evleniyor! Sude Burcu ve Mert Öcal'ın Evlilik Tarihi Ortaya Çıktı!

Survivor Aşıkları Evleniyor! Sude Burcu ve Mert Öcal'ın Evlilik Tarihi Ortaya Çıktı!
Survivor 2022’de tanışarak aşk yaşamaya başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal, 29 Eylül’de, Mert Öcal’ın doğum gününde nikah masasına oturacak. İki yıldır düğün hazırlıkları yapan çift, sade ve eğlenceli bir düğün planladıklarını açıkladı.

Survivor 2022 yarışmasında tanışan ve yarışma boyunca yakınlaşarak aşk yaşamaya başlayan Sude Burcu ile Mert Öcal, uzun süredir beklenen nikah tarihlerini nihayet duyurdu. İkili, Mert Öcal’ın doğum günü olan 29 Eylül'de dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Survivor’daki mücadelenin ardından aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen çift, düğün için son hazırlıklarını tamamlıyor.

Sude Burcu ve Mert Öcal, iki yıl önce aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı. O günden bu yana düğün hazırlıklarıyla meşgul olan çift, geçtiğimiz günlerde bir markanın davetinde kamera karşısına geçerek heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı. Mert Öcal, Magazin Burada’ya yaptığı açıklamada “Sude’nin davul zurna gibi şeylerle işi yok. Her konuda anlayışlı bir çiftiz. Komşuları rahatsız etmeye gerek yok. Doğrudan düğüne geçip eğleneceğiz. Zaten herkes düğüne geleceği için konvoy yapıp kimseyi yormayacağız” dedi. Ayrıca Öcal, iki yıl önce yine doğum gününde Sude’ye evlilik teklif ettiğini hatırlatarak, bu özel günü nikahlarıyla daha da anlamlı hale getireceklerini belirtti.

Survivor 2022’deki yarışma sırasında yakınlaşan ikili, zaman zaman aşk üçgeni iddialarına da konu olmuştu. Özellikle Mert Öcal’ın, eski Survivor yarışmacılarından Makbule ile sevgili olduğu yönündeki iddialar gündemi sarsmıştı. Yarışmadaki diğer bir isim olan Nisa, Mert’in geçmiş ilişkisine atıfta bulunarak Sude’yi uyarmış, ancak Mert bu yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Sude Burcu ise Mert’e güvendiğini ve ilişkilerine devam edeceğini söylemişti. Olaylı Survivor sürecinden sonra ilişkilerini sağlamlaştıran çift, nihayet mutlu sona ulaşıyor.

Aşkları Survivor'da başlamıştı! Sude Burcu ve Mert Öcal'ın düğün tarihi netleşti

Şimdi ise Sude Burcu ve Mert Öcal, 29 Eylül’de sade ama eğlenceli bir düğünle hayatlarını birleştirecek. Çiftin hayranları bu mutlu günü sabırsızlıkla beklerken, düğün hazırlıklarının son aşamaya geldiği ve tüm detayların düşünüldüğü belirtildi. Sude ve Mert, aşklarını evlilikle taçlandırarak hayranlarına güzel bir mesaj verirken, Survivor'da başlayan ilişkilerinin mutlu sonla bitmesi, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.