Esra Bilgiç, Yeni Sevgilisiyle El Ele Yakalandı! Açıklamalarıyla Gündeme Oturdu!

Esra Bilgiç, Yeni Sevgilisiyle El Ele Yakalandı! Açıklamalarıyla Gündeme Oturdu!
Başarılı oyuncu Esra Bilgiç, bir süredir DJ ve prodüktör Faruk Sabancı ile aşk yaşıyor. Çift, Ulus'ta bir mekan çıkışında el ele görüntülendi. Bilgiç, "Her şey yolunda" diyerek aşklarını doğruladı.

Türk televizyonlarının sevilen ismi Esra Bilgiç, hem oyunculuk kariyeriyle hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 'Diriliş Ertuğrul', 'Ramo' ve 'Kanunsuz Topraklar' gibi yapımlarla geniş bir hayran kitlesi edinen Bilgiç, son dönemde 'Zamanın Kapıları' ve 'Atatürk' filmlerindeki performanslarıyla da dikkat çekti. Ancak bu kez gündemdeki konu başarılı oyuncunun özel hayatı oldu.

Esra Bilgiç, Gökhan Çıra ile olan evliliğini noktaladıktan sonra, aşk hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih etti. Fakat ünlü oyuncu sonunda yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir ünlü DJ ve prodüktör Faruk Sabancı ile birlikte olan Bilgiç, geçtiğimiz günlerde ilk kez sevgilisiyle el ele görüntülendi.

Ekran görüntüsü 2024-09-12 071510

İkili, Ulus'ta bir mekanda baş başa vakit geçirdikten sonra mutlu bir şekilde objektiflere yansıdı. Mekandan beraber ayrılan Bilgiç ve Sabancı, kapıda bekleyen muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Faruk Sabancı sessiz kalmayı tercih ederken, Esra Bilgiç, "Arkadaşlar çok teşekkür ederiz, sağ olun. Her şey yolunda gidiyor," diyerek ilişkisinin sorunsuz ilerlediğini belirtti.

Bu romantik görüntüler sosyal medyada da hızla yankı buldu. Hayranları, "Sabancılara yeni bir gelin daha" ve "Hande ve Nazlı'ya yeni arkadaş" gibi yorumlarla çiftin ilişkisini eğlenceli bir şekilde ele aldı. Özellikle Sabancı ailesinin ünlü üyeleriyle birlikte Faruk Sabancı'nın da aşk hayatı, sosyal medya kullanıcılarının diline dolandı.

Esra Bilgiç'in yoğun iş temposuna rağmen mutlu bir aşk yaşadığı, çiftin birbirine uyumlu ve huzurlu bir görüntü çizdiği yorumları da dikkat çekti. Bilgiç’in mütevazı tavırları ve Faruk Sabancı’nın kendine has tarzı, hayranları tarafından övgüyle karşılandı.

yuyıyuı

Yeni aşkı ile gündeme gelen Esra Bilgiç’in sosyal medya paylaşımları ise çiftin arasındaki uyum ve mutluluğun bir göstergesi olarak değerlendirildi. Çiftin önümüzdeki günlerde birlikte daha fazla etkinlikte görülmesi beklenirken, hayranları şimdiden bu ilişkiyi desteklemeye başlamış durumda.

Bilgiç’in kariyeri ve aşk hayatındaki bu güzel gelişmelerin, onu hayranlarının gözünde daha da özel kıldığı bir gerçek. Faruk Sabancı ile olan bu ilişkisi, önümüzdeki dönemde magazin dünyasında en çok konuşulan konular arasında yer alacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.