Miss Turkey 2024 Kraliçesi İdil Bilgen'in Babası Bakın Kim Çıktı! Torpil İddiaları Sosyal Medyayı Salladı!

Miss Turkey 2024 Kraliçesi İdil Bilgen'in Babası Bakın Kim Çıktı! Torpil İddiaları Sosyal Medyayı Salladı!
Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen’in, Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen'in kızı olduğu ortaya çıktı. Bu durum, sosyal medyada torpil iddialarını beraberinde getirdi.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının sonuçları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İstanbul Haliç’te düzenlenen yarışmada, 24 yaşındaki İdil Bilgen Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen'in başarısı bir yandan takdir toplarken, diğer yandan sosyal medyada tartışmaların merkezine oturdu. İdil Bilgen’in Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu bilgisinin ortaya çıkması, torpil iddialarını gündeme getirdi.

909808

Yarışmanın ardından İdil Bilgen’in babasının diplomatik kariyeri de gözler önüne serildi. Mustafa Levent Bilgen, Ekim 2023'ten bu yana Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi olarak görev yapıyor. Daha önce Abu Dabi (2014-2016), New York (2011-2014) ve Toronto (2009-2011) gibi önemli diplomatik görevlerde bulunan Levent Bilgen’in, kızının güzellik kraliçesi seçilmesiyle adı yeniden gündeme geldi.

ıp09

Bu gelişmelerin ardından sosyal medya kullanıcıları arasında "Torpil mi var?" tartışmaları hız kazandı. Bazı kullanıcılar, İdil Bilgen’in babasının diplomatik geçmişine vurgu yaparak, “Bu kız başka türlü birinci olamazdı” şeklinde yorumlarda bulundu. Özellikle Twitter’da "torpil" kelimesi altında yapılan yorumlar, kısa sürede popülerlik kazandı. Yarışmanın şeffaflığı hakkında eleştiriler yükselirken, bazı kullanıcılar ise İdil Bilgen’in güzelliğini ve başarısını savunarak bu iddialara karşı çıktı.

GXOIyaZXgAAu-U1

Hayat Hikayesi Duygulandırdı
İdil Bilgen’in hayatına dair bir diğer detay ise annesinin kaybı oldu. İdil, yarışmanın ardından yaptığı kısa bir açıklamada, annesi Ayşe Karahan Bilgen’i 2018 yılında kaybettiğini dile getirdi. Bu acı kayıp, yarışmanın ardından Bilgen’in hayat hikayesine dair duygu dolu yorumları da beraberinde getirdi. Babasıyla sıkı bir bağa sahip olduğu bilinen İdil Bilgen, annesinin vefatının ardından babası Mustafa Levent Bilgen ve kardeşi Metehan Bilgen ile birlikte hayata tutunmaya çalıştı.

Bilgen ailesinin 2018 yılında yaşadığı bu zor süreç, arşivlerde yer alan cenaze fotoğrafları ile de bir kez daha gündeme geldi. Annesinin yokluğunu dile getiren İdil Bilgen, sosyal medyada annesine dair paylaşımlar yaparak onu anmaya devam ediyor.

Torpil İddialarına Yanıt Verilecek mi?
Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen’in başarısı, yarışmanın adil bir ortamda yapılıp yapılmadığı konusunda tartışmaların fitilini ateşledi. Şimdi gözler, Miss Turkey organizasyonuna ve İdil Bilgen’e çevrildi. Torpil iddialarına karşı bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken, yarışmanın organizatörlerinin bu iddialara nasıl yanıt vereceği kamuoyunun gündeminde.

Sosyal medyada bir yandan İdil Bilgen’in başarısını savunanlar, diğer yandan torpil iddialarını dile getirenler arasında yoğun bir tartışma sürüyor. Bilgen'in önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.