Birce Akalay, Cesur Pozlarıyla Yaza Veda Etti! Sevgilisi Hakan Kurtaş İle Duygusal Veda Paylaşımı Gündem Oldu!

Birce Akalay, Cesur Pozlarıyla Yaza Veda Etti! Sevgilisi Hakan Kurtaş İle Duygusal Veda Paylaşımı Gündem Oldu!
Başarılı oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaza veda niteliğinde bir paylaşım yaptı. Sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte geçirdiği tatilden kareleri takipçileriyle paylaşan ünlü isim, güzelliği ve aşk dolu pozlarıyla beğeni topladı.

Türk televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Birce Akalay, kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Hem yeteneği hem de tescilli güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncu, yazın son günlerini sevgilisi Hakan Kurtaş ile geçirdiği tatilin fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşarak adeta yaza duygusal bir veda etti.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan yaza veda paylaşımı! Tatilden karelerine beğeni yağdı! - Resim: 6

Başarılı kariyeriyle adından sıkça söz ettiren Akalay, şu sıralar yeni projelere hazırlanırken, bir yandan da özel hayatında mutlu bir dönem yaşıyor. Hakan Kurtaş ile olan ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, zaman zaman romantik paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin doğum gününü kutlayan Birce Akalay, Hakan Kurtaş için sosyal medya hesabında “Bugün çok güzel bir gün. Çok yaşa sevgilim. İyi ki doğdun. Seni çok seviyorum” sözleriyle duygusal bir mesaj yayımlamıştı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan yaza veda paylaşımı! Tatilden karelerine beğeni yağdı! - Resim: 7

Ekim Ayında Nikah Masasına Oturacaklar mı?
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş çiftinin ilişkisinin ciddiyet kazandığı ve ekim ayında nikah masasına oturacakları iddiaları konuşulmaya başlandı. Aşklarını her fırsatta sosyal medyada takipçileriyle paylaşan ikilinin, evlilik hazırlıkları yaptığına dair söylentiler hayranları arasında heyecan uyandırdı. Çiftin bu mutlu haberi ne zaman duyuracağı ise merak konusu oldu.

Yaza Veda Paylaşımı Büyük Beğeni Topladı
Birce Akalay, yaz sezonunu kapatırken, sevgilisiyle birlikte geçirdiği tatilden kareleri takipçileriyle paylaştı. Hem güneşi hem de denizi doyasıya yaşadığı anları ölümsüzleştiren Akalay, paylaştığı bu pozlarla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tatil boyunca doğal güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, hayranlarından beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan yaza veda paylaşımı! Tatilden karelerine beğeni yağdı! - Resim: 8

Aşk Dolu Pozlar Hayran Bıraktı
Birce Akalay’ın yaza veda paylaşımında sevgilisi Hakan Kurtaş da yer aldı. Birlikte çekildikleri aşk dolu pozlar, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Çiftin samimi ve mutlu halleri, sosyal medyada kısa sürede viral olurken, hayranları tarafından “mükemmel çift” yorumları yapıldı. Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın bu romantik tatil fotoğrafları, çiftin ilişkilerinin ne kadar sağlam ve uyumlu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Hem Güzelliği Hem Başarılarıyla Gündemde
Birce Akalay, kariyerinde hızla ilerlerken, güzelliğiyle de sıkça gündeme geliyor. Başrolünde yer aldığı dizi ve filmlerle başarıdan başarıya koşan oyuncu, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yaparak takipçileriyle bağını koparmıyor. Hem kişisel hem de profesyonel hayatında yakaladığı bu denge, onun hayran kitlesini her geçen gün büyütüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.