Serdar Ortaç Küsleri Barıştırdı! Mehmet Ali Erbil ve 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan Yeniden Birlikte!

Serdar Ortaç Küsleri Barıştırdı! Mehmet Ali Erbil ve 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan Yeniden Birlikte!
1 ay önce ayrılık kararı alan Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın araya girmesiyle barıştı. Çift, dün akşam balıkçıda görüntülendi ve nikah planlarını açıkladı.

Türk televizyon ve eğlence dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla bir kez daha gündemde. Kanal D ekranlarında yayınlanan Turnike programının sunuculuğunu yapan ünlü sanatçı, geçtiğimiz ay 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yollarını ayırmıştı. Ayrılık, Ceylan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla doğrulanmış ve çiftin anlaşmazlıklar yaşadığı iddia edilmişti.

Serdar Ortaç araya girdi! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı

Serdar Ortaç Araya Girdi, Çift Barıştı
Geçtiğimiz akşam sürpriz bir gelişme yaşandı. Serdar Ortaç’ın devreye girmesiyle Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan yeniden bir araya geldi. Nagihan Karadere, Serdar Ortaç ve Derya Tuna ile birlikte bir balıkçıda görüntülenen çift, mekan çıkışında Muhabir Online’a konuşarak barışma haberini doğruladı. Mehmet Ali Erbil, “Serdar ikimizi de aradı, siz birbiriniz olmadan yapamazsınız dedi. Ben de dedim ki, Gülseren olmadan olmuyor” ifadeleriyle barışma sürecini anlattı. Yanlarına gelen Serdar Ortaç ise “Evet, ben barıştırdım” diyerek olayın perde arkasını açıkladı.

Nikah Planları Yapılıyor
Barışmanın ardından ikili, aralarındaki ilişkiye dair yeni planlarını da duyurdu. Mekan çıkışında gazetecilere açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, “Nikah şahidimiz Serdar Ortaç ve Derya Tuna olacak” diyerek, nikah hazırlıkları yaptıklarını ima etti. Ünlü şovmen, eski sevgilisiyle ilişkisini yeniden düzene koymanın mutluluğunu paylaşırken, sosyal medyada da bu barışma geniş yankı uyandırdı.

Serdar Ortaç araya girdi! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı

Ceylan Ayrılığı Sosyal Medyadan Duyurmuştu
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, yaklaşık 1 ay önce yollarını ayırmıştı. Ceylan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebiyle ilgili saçma sapan uydurma haberler yapmayın. Anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize zarar vermeden yollarımızı ayırdık” demişti. Bu açıklamanın ardından çiftin neden ayrıldığına dair pek çok spekülasyon yapılmış, ancak ayrılığın nedeni açıklanmamıştı.

Kısa Sürede Yeniden Bir Araya Geldiler
Ayrılığın üzerinden çok fazla zaman geçmeden, Serdar Ortaç’ın arabuluculuğu sayesinde çiftin yeniden barışması magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Çiftin nikah hazırlıklarına başlaması, hayranlarını ve yakın çevresini heyecanlandırdı. Mehmet Ali Erbil’in ne zaman nikah masasına oturacağı henüz netleşmezken, Serdar Ortaç ve Derya Tuna’nın bu özel günlerinde şahitlik yapacakları konuşuluyor.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çiftinin ilişkilerindeki iniş çıkışlar ve barışma süreci, magazin dünyasında merakla takip ediliyor. Şimdiden sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu gelişme, ikilinin gelecekteki adımlarıyla daha da çok konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.