Demet Akalın'dan Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen’e Sert Eleştiri! "Güzellik Yarışması Kayırma Yarışması Değil"

Demet Akalın'dan Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen’e Sert Eleştiri! "Güzellik Yarışması Kayırma Yarışması Değil"
Miss Turkey 2024 yarışmasının galibi İdil Bilgen, sonuçlar açıklanır açıklanmaz sosyal medyada tepki topladı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu tepkilere katılarak Bilgen’e ağır eleştirilerde bulundu.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışması sonuçlandı, ancak kazananın açıklanmasıyla başlayan tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. 20 finalist arasından Türkiye'nin en güzel kızı olarak seçilen İdil Bilgen, sosyal medyada büyük bir eleştiri dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar, Bilgen’in bu unvanı hak etmediğini düşünerek çeşitli platformlarda olumsuz yorumlar yapmaya başladı. 24 yaşındaki Bilgen için bazı sosyal medya kullanıcıları "Şabaniye" gibi hakaret dolu yorumlar dahi yaptı.

Bu eleştirilere ünlü isimler de sessiz kalmadı. Destek veren ünlüler kadar, yarışmanın sonucuna tepki gösterenler de oldu. Özellikle ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamalarla dikkat çekti. Akalın, İdil Bilgen'in birinci olmasına isyan ederek, sürecin adil olmadığını ima etti ve şu sözlerle eleştirilerini dile getirdi:

"Belki tacı geri vermek ister"

Demet Akalın, Instagram hikayesinde İdil Bilgen’in bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Belki geri vermek ister tacı ya da halk oylaması diye bir şey olsa... Bütün yorumlara da kapamış kendini.. Çok istiyormuş birinci olmak. Aşkım sen istiyorsun da yarışma güzellik yarışması kayırma yarışması değil." Bu açıklamasıyla Akalın, Miss Turkey yarışmasının sonuçlarını adil bulmadığını açıkça belirtti.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Demet Akalın’ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Akalın’a destek vererek, Miss Turkey 2024 sonuçlarının haksız olduğunu savundu. "Demet sonuna kadar haklı", "Bu sonuç hiç tatmin edici değildi" gibi yorumlar dikkat çekerken, bazı kullanıcılar ise Akalın’ı eleştirerek, genç bir kadına haksızlık yapıldığını savundu. "Haksızlık ediyorsunuz, sonuç adil", "Kıskançlık yapmayın" gibi tepkiler de sosyal medya tartışmalarına damga vurdu.

Miss Turkey Tartışmaları Bitmiyor

Miss Turkey güzellik yarışmaları, yıllar boyunca birçok ünlü ismin kariyerine ilk adım attığı platformlardan biri oldu. Ancak her yıl yarışmanın sonuçları tartışmalara yol açıyor. Bu yıl da İdil Bilgen’in birinciliği, güzellik yarışmalarının ne kadar adil olduğu konusunu yeniden gündeme taşıdı. Yarışmanın ardından Bilgen'in kendisine gelen eleştirilere karşı sosyal medya hesaplarını yorumlara kapatması da dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.