Hadise'den Cesur Sahne Performansı! Konserinde Mini Şort ve Sütyen Kombini Olay Yarattı!

Hadise'den Cesur Sahne Performansı! Konserinde Mini Şort ve Sütyen Kombini Olay Yarattı!
Ünlü şarkıcı Hadise, “Esas Oğlan” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanırken, İstanbul konserindeki iddialı sahne kıyafetiyle yine gündemde.

Ünlü şarkıcı Hadise, müzik dünyasındaki başarısını televizyon ekranlarına taşımaya hazırlanıyor. “Esas Oğlan” adlı diziyle izleyici karşısına çıkacak olan Hadise, yoğun konser maratonuna devam ederken, son performansıyla yine gündeme oturdu. Venedik’te Kerem Bürsin ile yaptığı paylaşımın ardından İstanbul’daki konserinde sahne alan Hadise, cesur sahne kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.

Mini şort ve sütyen kombiniyle sahneye çıkan Hadise, oversize bir ceket ve uzun çizmelerle tarzını tamamladı. Sahnedeki performansı kadar iddialı kıyafet seçimi de konuşulurken, sosyal medyada büyük bir tartışma başladı. Kimi hayranları şarkıcının tarzını “çok cesur ve yaratıcı” olarak nitelendirirken, bazıları ise kıyafetini “fazla müstehcen” buldu.

11

Eleştirilere sık sık maruz kalan Hadise, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, sahne kıyafetlerine yönelik eleştirileri sert bir dille yanıtlamıştı. "Yok dekolte giymesinler, şu olmasın. Bunun açıklıkla hiç alakası yok. Bence ben şu an kapalı ve gayet seksiyim. Konu açıklık demekle değil de kafada bitiyor. Biliyorum hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz" diyen Hadise, tarzıyla ilgili yorumları ciddiye almadığını vurgulamıştı.

2

Her zaman sahne şovları ve dikkat çeken tarzıyla adından söz ettiren Hadise, bu defa da hayranlarını ikiye böldü. Bir kesim, şarkıcının sınırları zorlayan moda anlayışını desteklerken, diğer bir kesim ise sahneye daha "sade" bir görünümle çıkması gerektiğini savundu.

678768

Hadise'nin sahne tarzı, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alırken, ünlü şarkıcı konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. “Esas Oğlan” dizisinde de oyunculuk yeteneğini sergilemeye hazırlanan Hadise, hem müzik hem de dizi sektöründe önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.