Yalı Çapkını'nın Yeni Yıldızı Türkü Su Demirel Bikinili Pozlarını Paylaştı! ''Hayranlarından Tam Not Aldı''

Yalı Çapkını'nın Yeni Yıldızı Türkü Su Demirel Bikinili Pozlarını Paylaştı! ''Hayranlarından Tam Not Aldı''
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisine yeni katılan genç oyuncu Türkü Su Demirel, sosyal medyada verdiği pozlarla hayranlarının beğenisini topladı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonunda izleyicilere sürpriz bir karakterle merhaba dedi. Diziye Serpil karakteriyle katılan genç oyuncu Türkü Su Demirel, performansı kadar doğal güzelliğiyle de sosyal medyada gündem oldu. İfakat'ın hırslı yeğeni olarak ekrana gelen Serpil, dizinin yeni entrikalarının merkezinde yer alacak gibi görünüyor.

11

Genç Oyuncu Sosyal Medyada Gündem Oldu
Türkü Su Demirel’in Yalı Çapkını dizisindeki performansının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı pozlar da hayranlarından büyük beğeni topladı. Genç oyuncunun doğal görünümü ve estetik müdahalelerden uzak güzelliği, takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuldu. “Doğal güzel bayıldım”, “Şahane bir güzellik”, “Doğallığına hayran kaldım” ve “İnşallah estetik yaptırmaz” gibi yorumlar, Demirel’in sosyal medya hesaplarında en çok karşılaşılan ifadeler arasında yer aldı.

Demirel, sosyal medyada paylaştığı sade ve doğal görünümlü fotoğraflarla dikkat çekerken, oyuncunun moda ve stil anlayışı da beğeni topluyor. Hayranları, onun “doğal güzelliğini” vurgulayan yorumlar yaparak genç oyuncuya olan ilgilerini dile getiriyor.

122

Türkü Su Demirel Kimdir?
1998 yılında İzmir’de doğan Türkü Su Demirel, İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Güzelliği ve yetenekleriyle dikkat çeken Demirel, 2016 yılında Sinema Güzeli Yarışması'nda birinci olarak adını duyurdu. Bu başarısının ardından oyunculuk dünyasına adım atan genç oyuncu, kısa sürede birçok projede yer aldı.

Türkü Su Demirel, 2018-2019 yılları arasında Muhteşem İkili dizisinde rol alarak ekran macerasına başladı. Ardından Maraşlı (2021), Son Nefesime Kadar (2022) ve Kader Oyunları (2023) gibi dizilerde boy gösterdi. Ayrıca ünlü Türk rapçi Sağopa Kajmer’in “Pankart” ve “Toz Taneleri” şarkılarının kliplerinde de yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Yalı Çapkını'ndaki Rolü Merak Ediliyor
Yalı Çapkını dizisinde Serpil karakteriyle ekrana gelen Türkü Su Demirel, İfakat’ın hırslı yeğeni olarak seyircilerin karşısına çıktı. Karakterin İfakat kadar iddialı ve tutkulu bir yapıya sahip olduğu biliniyor. Demirel, bu güçlü karakteriyle izleyiciler üzerinde derin bir iz bırakmaya hazırlanıyor. Yalı Çapkını’ndaki performansı, hayranları tarafından yakından takip ediliyor ve merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.