Kızılcık Şerbeti'nin Alev’i Müjde Uzman'dan Duygusal Veda! "Seni Seviyorum Alev"

Kızılcık Şerbeti'nin Alev’i Müjde Uzman'dan Duygusal Veda! "Seni Seviyorum Alev"
Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımıyla izleyicilere duygusal anlar yaşattı. “Tükendim” açıklamaları sonrası yapımcıyla yaşadığı gerilimle gündeme geldi...

Yapımını Gold Film’in üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni sezonuyla ekranlara dönerken, sevilen karakter Alev’in vedası izleyicilerde derin bir iz bıraktı. Alev karakterini canlandıran başarılı oyuncu Müjde Uzman, diziye dramatik bir şekilde veda ederken, sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımıyla hayranlarına teşekkür etti.

Yeni diziyle anlaşması gündem olmuştu! Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan veda mesajı

Alev karakterinin sezon finalinde yaşadığı zorlu süreç, yeni sezonun ilk bölümünde trajik bir şekilde son buldu. Doğum sancıları başladığında Abdullah’ı arayan ancak ona ulaşamayan Alev, büyük bir kararla yurt dışına gitmeye karar vermişti. Ancak dizinin yeni sezon tanıtımında bir kaza geçirerek bebeğini doğurduktan sonra hayatını kaybettiği sahne izleyicilere duyuruldu. Alev’in ölümü, hem dizi karakterlerine hem de izleyicilere büyük bir şok yaşattı.

asdsf

Müjde Uzman’dan Duygusal Veda Mesajı
Müjde Uzman, Alev karakterine veda ettikten sonra sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak sevenlerine ve dizi ekibine teşekkür etti. Paylaşımında, “Yaratımında emeği geçen, izleyen, seven, sevmeyen herkese çok teşekkür ederim.. Ben de elimden geleni yaptım. Seni seviyorum Alev,” ifadelerini kullanan Uzman, duygusal bir veda yaptı. Bu mesaj, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, oyuncunun Alev karakterine olan bağlılığı da takdir topladı.

Yapımcıyla Yaşanan Gerilim
Uzman, diziden ayrılmadan önce yaptığı “Tükendim” açıklamasıyla gündeme gelmişti. Bu açıklamadan sonra Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Faruk Turgut, duruma tepki göstermiş ve oyuncu ile ciddi problemler yaşadıklarını belirtmişti. Turgut, “Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak,” ifadelerini kullanarak oyuncunun yeni bir projeye geçeceğini doğrulamıştı.

ss

Bu açıklamalar üzerine Müjde Uzman, sosyal medya üzerinden kendisine gelen tepkilere karşılık vermiş ve “Kiramı faturalarımı siz mi ödeyeceksiniz?” diyerek duruma isyan etmişti. Uzman, set temposu ve yaşadığı duygusal yorgunluğu gerekçe göstererek Kızılcık Şerbeti’ne veda etmişti. Ancak yaşanan bu gerilim, dizinin izleyicileri arasında tartışma yaratmış ve oyuncunun yeni bir projeye geçeceği yönündeki haberler, spekülasyonları artırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.