Lucas Torreira ve Devrim Özkan’dan Müjdeli Haber Geldi! Hayranları Havalara Uçtu!

Lucas Torreira ve Devrim Özkan’dan Müjdeli Haber Geldi! Hayranları Havalara Uçtu!
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ve başarılı oyuncu Devrim Özkan, aşklarına bir şans daha vererek evlilik planları yapıyor. Çift, iki olası düğün tarihi belirledi: 23 Aralık 2024 veya 1 Haziran 2025’ten sonra dünyaevine girmeyi planlıyorlar

Türk televizyon dünyasının sevilen oyuncusu Devrim Özkan ile Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, uzun bir ayrılığın ardından aşklarına bir şans daha vermiş ve yeniden bir araya gelmişti. İkilinin yeniden başlayan ilişkisi dolu dizgin devam ederken, bu kez müjdeli bir haber geldi. Çiftin evlilik planları yaptığı iddia edilirken, düğün tarihi için iki farklı seçenek üzerinde durdukları öğrenildi.

Aşklarına İkinci Bir Şans Verdiler

Özkan ve Torreira’nın aşkı, geçtiğimiz aylarda bir ayrılık yaşadıktan sonra yeniden filizlenmişti. Ayrılığa dayanamayan çift, barışarak ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Bu karar hayranlarını sevindirirken, çiftin birlikte daha fazla zaman geçirdikleri ve birbirlerine olan bağlılıklarını yeniden güçlendirdikleri gözlemlendi.

Galatasaraylı yıldız Torreira ile oyuncu Devrim Özkan'dan müjdeli haber geldi! Hayranları duyunca inanamadı - Resim: 3

Evlilik Planları Gündemde

Takvim gazetesinin haberine göre, Lucas Torreira ve Devrim Özkan, uzun vadeli ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istiyor. Çift, evlilik için iki olası tarih belirledi. İkili, ya futbol sezonunun kısa bir araya gireceği 23 Aralık 2024 tarihinde bir nikah yapacak ya da futbol sezonunun sona ermesini bekleyip 1 Haziran 2025’ten sonra dünyaevine girecek. Hangi tarihin kesinleşeceği henüz belli değil, ancak her iki seçeneğin de çift tarafından ciddi şekilde değerlendirildiği belirtiliyor.

İlişkilerinin İkinci Baharını Yaşıyorlar

Torreira ve Özkan’ın bu mutlu haberinin ardından, çiftin ilişkisine dair detaylar da merak konusu oldu. Özkan, daha önce “Vuslat”, “Ramo”, “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” ve “Ne Gemiler Yaktım” gibi önemli projelerdeki başarılı performansıyla adından söz ettirmişti. Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Devrim Özkan, son dönemde Torreira ile olan ilişkisiyle magazin dünyasının ilgi odağı olmuş durumda. Hayranları, çiftin yeniden bir araya gelmesi ve evlilik planları yapması nedeniyle büyük bir heyecan yaşıyor.

Galatasaraylı yıldız Torreira ile oyuncu Devrim Özkan'dan müjdeli haber geldi! Hayranları duyunca inanamadı - Resim: 5

Düğün Heyecanı Şimdiden Başladı

Özkan ve Torreira'nın yakın çevresinden gelen bilgilere göre, çiftin düğün hazırlıklarına şimdiden başladığı konuşuluyor. Düğün tarihinin netleşmesiyle birlikte çiftin nasıl bir düğün organize edeceği de büyük bir merak konusu. Özellikle Devrim Özkan’ın oyunculuk kariyerindeki başarıları ve Torreira’nın Galatasaray’daki yıldız futbolcu kimliği, düğünlerini Türk magazin dünyasının en çok konuşulan olaylarından biri haline getirebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.