Yüsra Geyik’in Sokak Stili Nişantaşı'nda Dikkat Çekti! Kırmızı Ayakkabılarıyla Cesur Kombini Çok Konuşuldu!

Yüsra Geyik’in Sokak Stili Nişantaşı'nda Dikkat Çekti! Kırmızı Ayakkabılarıyla Cesur Kombini Çok Konuşuldu!
Taş Kağıt Makas dizisinde "Rüya" karakterine hayat veren Yüsra Geyik, cesur sokak tarzıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. 90'lar esintisi taşıyan kombinini, spor tayt ve kırmızı ayakkabılarla tamamladı...

"Arka Sokaklar" dizisinde canlandırdığı 'Zeliha Çoban' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Yüsra Geyik, son dönemlerde hem kariyeri hem de stil tercihleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu, son olarak "Aile" dizisinin ardından transfer olduğu "Taş Kağıt Makas" dizisinde canlandırdığı 'Rüya' karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin set ortamının keyifli olduğunu belirten Geyik, "Her şey yolunda, set ortamımız çok güzel. Yakında yeni gelişmeler olabilir, ama şu an bir şey söyleyemem," diyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

yusra-geyik-in-nisantasi-tarzi-5fqIl

Sosyal medyadaki tatil pozlarıyla sık sık gündem olan Geyik, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Sokak stilinde 90'lar modasından ilham alan Geyik, siyah spor taytı ve sütyen üstüyle cesur bir kombin yaptı. Kırmızı ayakkabılarıyla sokak stilini tamamlayan oyuncu, tarzıyla bir bakana bir daha baktırdı. Fit haliyle de dikkat çeken Geyik, moda konusunda da oldukça iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

yusra-geyik-in-nisantasi-tarzi-6NTZI

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Yüsra Geyik, Snob Magazin’e yaptığı açıklamada, yaz tatilinin ardından yeni sezon çekimlerine başladıklarını ve çok heyecanlı olduğunu belirtti. "Yaz boyunca tatil yaptım. Geçtiğimiz günlerde çekime başladık. Yeni sezonun ilk bölümünü sabırsızlıkla bekliyoruz," diyerek hayranlarına dizinin yeni bölümleri için müjdeli haberler verdi.

Yüsra Geyik’in cesur sokak tarzı, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. 90'lar esintisi taşıyan bu stil, özellikle genç hayran kitlesi arasında büyük ilgi gördü. Kombinindeki her parçayı büyük bir uyum içinde taşıyan başarılı oyuncu, hem oyunculuğuyla hem de tarzıyla dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.