Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu Bikinili Pozlarla Yaza Veda Etti! İşte Yaza Veda Pozları!

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu Bikinili Pozlarla Yaza Veda Etti! İşte Yaza Veda Pozları!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, yaz sezonunu serin sularda geçirdi. Tatil sezonunun bitmesiyle birlikte, güzel oyuncu sosyal medyadan yaza veda pozlarını paylaştı.

Yayınlandığı her bölümüyle reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı oyuncusu Sıla Türkoğlu, canlandırdığı Doğa karakteriyle izleyicilerin kalbini kazanmayı sürdürüyor. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle dikkat çeken Türkoğlu, dizinin sezon arası vermesiyle birlikte tatilin keyfini çıkaran ünlü isimler arasındaydı. Yaz boyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren güzel oyuncu, sezonun sona ermesiyle birlikte yaza veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yaz sezonunu kapattı! İşte yaza veda pozları - Resim: 3

Yaza Veda Pozları Büyük Beğeni Topladı

Sıla Türkoğlu, Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla yaz boyunca takipçilerinin beğenisini topladı. Her paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni ve yorum aldı. Eylül ayının gelmesiyle birlikte Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonuna başlayan Türkoğlu, tatil sezonunu kapatarak sosyal medya üzerinden yaza veda etti.

Güzel oyuncu, veda pozlarını "Yaz bitti ben anca biliyorsunuz ki" notuyla paylaştı. Bu paylaşım saniyeler içinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları, "Bayıldık bu ne güzellik böyle!", "Tek kelimeyle harikasın kızım seni seviyorum", "Maşallahhhhh maşallah maşallah" gibi yorumlarla Türkoğlu'na övgüler yağdırdı.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yaz sezonunu kapattı! İşte yaza veda pozları - Resim: 4

Yeni Sezon Yine Zirvede

Eylül ayıyla birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuna hızlı bir giriş yaptı ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Sıla Türkoğlu da dizideki yoğun temposuna geri dönerek, yaz tatilini geride bıraktı. Tatil döneminde enerjisini toplayan oyuncu, yeni sezonda da başarılı performansıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yaz sezonunu kapattı! İşte yaza veda pozları - Resim: 5

Sıla Türkoğlu'nun yaz boyunca paylaştığı bu veda pozları, hayranları tarafından uzun süre konuşulacağa benziyor. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan paylaşımları, güzel oyuncunun yaz sezonunu ne kadar dolu dolu geçirdiğinin bir kanıtı olarak değerlendiriliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonuyla birlikte Türkoğlu'nun kariyerinde yeni başarılara imza atacağına şüphe yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.