Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e Sitem: "Ayıp Ayıp Seni Bekliyorum!"

Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e Sitem: "Ayıp Ayıp Seni Bekliyorum!"
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in kendisini yağmurda beklettiğini görünce sosyal medyada esprili bir sitemde bulundu. Sarıkaya'nın, "Ayıp ayıp seni bekliyorum yağmurda" yorumu kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, bir süredir ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşıyor. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen çift, sosyal medyada da sık sık romantik anlarını paylaşıyor. Ancak Sarıkaya, son yaptığı bir yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Yoğun bir konser maratonunda olan Mert Demir, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ancak bu paylaşımı gören Sarıkaya, Demir'in kendisini dışarıda beklettiğini fark edince esprili bir sitemde bulunarak, "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı" yorumunu yaptı. Bu samimi ve eğlenceli yorum, kısa sürede binlerce beğeni alarak sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya'dan kendisini bekleten Mert Demir'e sitem: Ayıp ayıp

Kayınvalide Onayı Geldi

Çiftin ilişkisi sadece hayranları tarafından değil, aileleri tarafından da destek görüyor. Mert Demir'in annesi Gülgün Demir, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Evet daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu. İkisi birbiriyle mutlu. Bana söz yok. Evlenmek isterlerse öyle olur" diyerek ilişkiye onay verdiğini ifade etmişti. Bu açıklama, çiftin gelecekteki planlarına dair merak uyandırmıştı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, iş yoğunluklarına rağmen fırsat buldukça tatile çıkarak, romantik anlarını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Hayranlarının yakından takip ettiği bu aşk, her geçen gün daha da güçleniyor gibi görünüyor.

Sarıkaya'nın sosyal medyada yaptığı bu sitem dolu yorum, çiftin arasındaki eğlenceli ve samimi ilişkiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Hayranları, ikilinin her anını merakla takip ederken, çiftin gelecekteki adımları da büyük bir ilgiyle izleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.