Engin ve Dilan Polat Çifti Dövmecide! ''Çıkar Çıkmaz Soluğu Dövmecide Mi Almışlar'' Yorumları Geldi!

Engin ve Dilan Polat Çifti Dövmecide! ''Çıkar Çıkmaz Soluğu Dövmecide Mi Almışlar'' Yorumları Geldi!
Geçtiğimiz yıl kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat, tahliye olduktan sonra dövmeciye koştu. İkili, vücutlarına yazdırdıkları anlamlı dövmelerle sosyal medyada dikkat çekti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla Kasım 2023’te tutuklanan ve uzun süre gündemden düşmeyen Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu, cezaevinden tahliye olduktan sonra eski hayatlarına hızlı bir dönüş yaptı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde dövmeciye giderek, yaşadıkları zorlu süreci simgeleyen manidar dövmeler yaptırdı.

Engin-Dilan Polat ve Sıla Doğu soluğu dövmecide aldı! Yazdırdıkları yazılar çok manidar

Dilan Polat, karın boşluğuna "Güçlüyüm ama kalbim hassas" yazdırarak, hem güçlü duruşunu hem de kırılgan kalbini vurguladı. Kolunun içine ise "Sensiz hayatı hayal edemiyorum" yazısını yazdırarak, sevdiklerine olan bağlılığını dile getirdi. Dilan Polat, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekerken, yeni dövmelerini de takipçileriyle paylaştı.

Engin-Dilan Polat ve Sıla Doğu soluğu dövmecide aldı! Yazdırdıkları yazılar çok manidar

Eşi Engin Polat ise boynuna "Tarih cesurları sever" ifadelerini dövdürerek, yaşadıkları zor sürece cesur bir göndermede bulundu. Engin Polat’ın bu dövmesi, sosyal medyada oldukça dikkat çekti ve yorumlara konu oldu.

Bu süreçte onlara destek olan Sıla Doğu da dövme yaptırarak bu anı ölümsüzleştirdi. Koluna “Sadece kendin ol” yazısını ve S harfi motifini çizdiren Doğu, kişisel yolculuğunu ve kendi olmanın önemini vurguladı.

Engin ve Dilan Polat soluğu dövmecide aldı! Yazdırdıkları yazılar çok manidar

Polat çiftinin dövmeleri, yaşadıkları zor zamanları ve güçlü duruşlarını yansıtan mesajlarla dolu. Bu dövmeler, onların hayatlarına dair önemli ipuçları veriyor ve takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Dilan Polat’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, çiftin yaşadıkları zor günleri geride bırakma çabasını gözler önüne seriyor.

Dilan ve Engin Polat’ın dövmeleri, hem cesaret hem de hassasiyet dolu mesajlarıyla magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Çift, yaşadıkları bu süreçten güçlü bir şekilde çıkmayı başardıklarını ve hayatlarına kaldıkları yerden devam ettiklerini bu dövmelerle sembolize ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.