Bilgisayardaki Keyfiniz Metin 2 ve CS Go

Bilgisayardaki Keyfiniz Metin 2 ve CS Go
​İnsanlar dünden bugüne hep bir meşguliyetle vakitlerini geçirmişlerdir. Hayatın akıp giden serüveninde günler bir türlü geçip gidiyor.

Çalışmak nasıl ki insanın ihtiyacı ve hayatın bir parçasıysa stres atmak da hayatın bir parçasıdır. Tarihten bu yana insanlar içindeki stresi atmak için bir çok oyunlar oynamıştır zira çocukların doğasında oyun oynamak var… Geçmişte bu oyunlar sokakta oynanıyordu, yaşı büyük olanların aklına hemen hatırası olan güzel oyunlar gelmiştir. Sokakta oynanan oyunlardan birine örnek vermek gerekirse sek sek oyununu örnek verebiliriz. Sek sek oyunu taşların üzerine belirli şekiller çizerek taşları o şekiller üzerinde sektirme oyunuydu hatırlayanlar bilir… Bir de bilye oyunu vardı hatırlarsanız öyle bilye deyip geçmeyin bütün mahallenin toplanıp ilgiyle takip ettiği bilye oyunu müsabakaları olurdu. Bu oyunlara bir çok örnek verebiliriz ama şimdi günümüze dönelim. Bilgisayarların evimize girmesiyle birlikte bu oyunlar artık elimizin altındaki bilgisayar oyunlarıyla yer değiştirdi. 2000’li yılların başından itibaren bilgisayar oyunları hayatımıza girdi ve artık sokaktaki oyunlar azalmaya başladı. Kimileri evde heyecanlı oyunların başından saatlerce kalkmazken kimileri de internet kafelerde saatlerce oyun sırası bekledi. Bir çok oyun oynanıyor bilgisayarlarda fakat bunların en popüler olan birkaç tanesi mevcut. Örnek verecek olursak Metin 2 bunların başında gelecektir. Bu oyun yıllardır bilgisayar oyunu tutkunlarının saatlerce keyifle ve heyecanla oynadığı oyunlardan biridir. Metin 2 oyunu içerisindeki müthiş grafiklerle heyecanı oyunculara yerinde yaşatmakta ve oyuncuları kendine hayran bırakmaktadır. Metin 2 oynayanların en büyük tutkusu oyundaki heyecan olmakta ve bu oyun Türkiye’de yaklaşık 20 milyon kişi tarafından oynanmaktadır.

CSGo Heyecanı Devam Ediyor.

Bilgisayar oyunu tutkunlarının en çok ilgi duyduğu ve heyecanla oynamaya devam ettiği oyunlardan biri de CS GO olarak bilinmektedir. CS Go oyunu dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanmakta ve online serverlar aracılığıyla tüm dünyada etkileşim kurmaktadır. CS Go kodlarıbu nedenle bir çok insan tarafından çokça aranmaktadır. En güncel CS Go kodları internet üzerinde farklı platformlarda yayınlanmakta ve oyuncular bu kodlardan yararlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.