Mustafa Ak, 2019 Keçiören Projelerini Anlattı

Mustafa Ak, 2019 Keçiören Projelerini Anlattı
Başkan Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi’nin 2019 yılı çalışma ve yatırım programına ilişkin belediye meclisinde sunum yaptı. Parti temsilcilerinin 20 dakikalık görüş bildirdiği 351’inci birleşimde devam eden ve planlanan projeler ele alındı.

PROJELER MECLİS ÜYELERİNE ANLATILDI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, devam eden ve 2019 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler kapsamında ‘2019 Yılı Çalışma ve Yatırım Programı’ başlığı altında meclis üyelerine, başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine sunum yaptı. Başkan Ak, imara açılan ve açılması beklenen yerleri, devam eden ve planlanan kentsel dönüşüm projelerini, bu bölgelerde yürütülecek altyapı ve üstyapı çalışmalarını anlattı. Keçiören’de vatandaşların rahat nefes alabileceği mesire alanlarını artırmaya yönelik projelerin önemli olduğunu da kaydeden Ak, Bağlum’da mesire alanı olarak düşünülen vadinin ve Kösrelik Göleti’nde yürütülmesi planlanan mesire alan çalışmalarının animasyon gösterimini meclis üyeleriyle paylaştı.

Son 10 yılda Keçiören’de kişi başına düşen yeşil alan miktarının 2.2 metrekareden 7 metrekareye çıkarıldığını söyleyen Ak, planlanan alanlara ağaç dikimi devam ettiği takdirde bu oranın 2023’te 10 metrekareye ulaşacağını belirtti. Meclis çatısı altında faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri de 20 dakikalık görüş ve öneri konuşması yaparak projelere ilişkin kanaat bildirdi. 2019 yılı çalışma ve yatırım programına ilişkin olumlu görüş bildiren parti temsilcileri, projelerin takipçisi ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

“PROJELER HAYIRLI OLSUN”

Başkan Ak, “2019 yılında Keçiörenli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız projelerimizi meclis üyelerimizin görüşüne sunduk. Bütün siyasi parti temsilcileri genel hatlarıyla olumlu kanaat bildirerek destek verdi. Devlet yönetiminde süreklilik arz ettiğinden geleceğe yönelik planladığımız projelerimizden vatandaşlarımız inşallah en iyi şekilde yararlanacaktır. Devletimize, milletimize ve Keçiören’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.