Ankara'nın En İyi Kahvaltı Yerleri ve Mekanları 2021! Ankara'da kahvaltı nerede yapılır? Ankarada köy kahvaltısı nerede yapılır?

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Yerleri ve Mekanları 2021! Ankara'da kahvaltı nerede yapılır? Ankarada köy kahvaltısı nerede yapılır?
Ankara'nın En İyi Kahvaltı Mekanları, Ankara Kahvaltı Tavsiyeleri, Ankara Açık Büfe Kahvaltı Yapılacak Yerler, ankara kahvaltı yerleri

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Mekanları merak edilen ve aranan soruların başında gelmektedir. İster hafta içinde olsun isterseniz hafta sonunda Ankara’nın en iyi kahvaltı mekanları kahvaltı severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır. Gerek açık büfe kahvaltı seçenekleri gerekse de geniş serpme menüleriyle hizmet veren Ankara’daki en bilindik ve kaliteli mekanlar dışarıda hoşça vakit geçirmek isteyenlere hitap etmektedir.

Ankara’nın başkent olması ve öğrenci sayısından tutunda nüfus yoğunluğunun fazlalığı sebebiyle birçok yerde kahvaltı mekanı bulmak mümkündür. Ankara kahvaltı tavsiye arasında her bütçeye hem damak tadına uygun lezzetlerle vatandaşlar gittikleri kahvaltı mekanlarını kahvaltı severlere tavsiye etmektedir. Ankara’da en çok tavsiye edilen mekanlar şunlardır:

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Yerleri ve Mekanları 2021! Ankara'da kahvaltı nerede yapılır? Ankarada köy kahvaltısı nerede yapılır?

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Yerleri ve Mekanları 2021

Big Chefs Ankara; Ankara ve İstanbul’da şubeleri bulunan Big Chefs Ankara Yenimahalle’de hizmet veriyor. Fiyatlar normalden biraz yüksek olsa da midenize bayram ettirecek menemenler, yumurtalı ekmek ve omletler ile ailecek hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Yeşilçam Turkuaz Bahçe; Hamamönü’nde son zamanlarda ün kazanmış mekanların başında gelen Yeşilçam Turkuaz Bahçe menemeninden kahvaltısına ünlü mekanlar arasında yer almıştır. Hamamönü’nde yöresel Hatay lezzetlerine ait geniş menülere ulaşabilir ve Yeşilçam sinemasının ünlü oyuncularına ait fotoğraflara bu mekanda sıkça rastlayabilirsiniz.

Papazın Bağı; Kuleli sokak, Çankaya lokasyonunda hizmet veren bu mekan kahvaltının yanında bira içebileceğiniz farklı bir konseptle sizleri karşılıyor. Tarihinde daha önce bir papaza ait olan bu yer yazın bahçeli kışın ise kapalı mekanıyla özel anlar biriktirmek isteyenlere hitap ediyor. İster en güzel gözlemeler ile sıcak bir çay ısmarlayabilir, isterseniz de menemen ve serpme kahvaltı menüsü ile Papazın Bağı’nda güzel vakit geçirebilirsiniz.

Ankara'nın En İyi Kahvaltı Yerleri ve Mekanları 2021! Ankara'da kahvaltı nerede yapılır? Ankarada köy kahvaltısı nerede yapılır?

Ankara Açık Büfe Kahvaltı Yapılacak Yerler! Ankara'da kahvaltı nerede yapılır? 

Ankara kahvaltısı 2019 konusunda açık büfe kahvaltı keyfi yaşamak isteyenler özellikle hafta sonlarında en iyi kahvaltı mekanlarına ilgi göstermektedir. Hafta sonunda güzel bir deneyim yaşayabileceğiniz açık büfe kahvaltı mekanları şunlardır:

Seyir Kafe; Beşevler’de Bahriye Üçok Caddesi’nde bulunan Seyir Kafe Ankaralılar tarafından oldukça bilinmekte ve gidenler çevresine mutlaka bu mekandan bahsetmektedir. Gerek hafta içinde gerekse hafta sonunda Seyir Kafe’de açık büfe kahvaltı seçeneklerinden faydalanmak mümkündür. Birçok farklı lezzeti tadabileceğiniz geniş menüsü ve her daim sınırsız portakal suyuyla Seyir Kafe uygun fiyatlarla sizlere hizmet vermektedir.

Zeytuni; Güvenevler Mahallesi, Esenlik Sokak, Çankaya’da hizmet veren Zeytuni yöresel kahvaltı yapmak isteyenleri haftanın her günü ağırlamaktadır. Doğal ürünler ile lezzetli bir kahvaltı yapmak isteyen Ankaralılar serpme menüsüyle Zeytuni’de kahvaltı yapabilmektedir.

Cafemiz; Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi’nde uzun zamandır ticari hayatına devam eden Cafemiz geniş açık büfe kahvaltı seçenekleriyle hizmet veriyor. Ankaralıların özellikle şık dekorasyonuyla bildiği Cafemiz, ailecek gidilebilecek mekanlar arasındadır. Çocukların oynayabileceği ön bahçe ve içerideki şık dekorlar içinizi ısıtmaktadır. Cafemiz, açık büfe kahvaltı ücretleri konusunda ortalamanın üzerinde olsa da Ankara’nın en iyi kahvaltı mekanları arasında kendisine yer bulmaktadır.

Ankara'da kahvaltı nerede yapılır?

1 - Eylül Yöresel Kahvaltı Salonu

Gaziosmanpaşa, Uğur Mumcu Cad. Koza Sok No:118 D:15, 06610 Çankaya/Ankara, Türkiye

2 - Meşhur Van Kahvaltısı

Hilal, Rabindranath Tagore Cd. No:40 06550, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye

3 - Meşhur Köy Kahvaltısı

Yıldızevler, Barış Manço Park İçi Yolu, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye

4 - Deniz Kozanlı

Oğuzlar Mah., 1368. Sokak Ceyhun Kansu Cad. 4/B, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye

5 - Taştan Kahvaltı & Ev Yemekleri

İlkyerleşim, 1901. Cd. 56/6, 06370 Yenimahalle/Ankara, Türkiye

6 - Meşhur Van Kahvaltı

Hilal, Rabindranath Tagore Cd. no:40, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye

7 - Zeytuni

Güvenevler, 10, Esenlik Sk., 06690 Çankaya/Ankara, Türkiye

8 - Emirgan Sütiş Ankara

Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No: 27 D:C, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye

9 - Latifeden Kahvaltı & Kahve

Kavaklıdere, Zeytin Dalı Cd No:12, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye

10 - Serpme Kahvaltı

Bahçelievler, Azerbaycan Cd. No:65, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye

11 - Kahvalti Sarayı

İstasyon, 06790 Etimesgut/Ankara, Türkiye

12 - Salkım söğüt kahvaltı mantı çibörek

Mustafa kemal mahallesi 2139 cadde numara, D:17, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye

13 - Emek Kahvaltı Salonu

Güney Mahallesi, Atatürk Blv no 62, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye

14 - Poyraz Paşanın Yeri - Kahvaltı

Güzelhisar mahallesi Bağlar Mevkii No : 166, 06750 Akyurt/Ankara, Türkiye

15 - Kahvaltı Evi

Korkutreis, Strazburg Cd. No:3, 06430 Çankaya/Ankara, Türkiye

16 - Kahvalti Keyfi

Etlik, Adnan Yüksel Cd. No:62, 06010 Keçiören/Ankara, Türkiye

17 - Meşhur Van Kahvaltısı

Hilal, Rabindranath Tagore Cd. No:40, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye

18 - Patile Yıldız

Birlik, 435. Cd. No:63, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye

19 - Hattena Hatay Sofrası

Nasuh Akar, Süleyman Hacıabdullahoğlu Cd. 41/A, 06520 Çankaya/Ankara, Türkiye

20 - Rafadan Kahvaltı Evi

Karşıyaka, 06830 Gölbaşı/Ankara, Türkiye

Kahvaltı ve diğer faaliyet alanlarınız için Firmanızı Haberlerankara.com Firma Rehberi'ne Ücretsiz Ekleyebilirsiniz. Ayrıca yorumlarınız ile bize destek olabilir mekan tavsiyesinde bulunabilirsiniz...

ankara-nin-en-iyi-kahvalti-mekanlari.jpg

3bc720466181ee56-1601550214.jpg

4c6834248c1a67d0-1601550214.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.