Gülperi Dizisi Oyuncuları Yapımcısı Yönetmeni Konusu

Gülperi Dizisi Oyuncuları Yapımcısı Yönetmeni Konusu
Gülperi dizi hakkında bilgi dizi severler tarafından araştırılır. Dizide çocuklarını kayıp etmemek uğruna bir annenin vermiş olduğu mücadeleler konu edilmiştir.

Gülperi Dizi Hakkında Bilgi

Gülperi dizi hakkında bilgi dizi severler tarafından araştırılır. Dizide çocuklarını kayıp etmemek uğruna bir annenin vermiş olduğu mücadeleler konu edilmiştir. Anne çocuklarını yeniden kazanabilmek adına uzun pek çok zorlukla mücadele etmek zorunda kalacak, sorunlarla baş ederken gözyaşları, ihanet, dram söz konusu olacak.

Oyuncu kadrosu ile Gülperi dizisi izleyicileri kendine çekmeyi başarırken, drama dolu konusu dizinin kısa sürede sevilmesini sağlamıştır.

Gülperi Dizisinin Konusu Nedir?

Dizide Gülperi Çetin karakterine Nurgül Yeşilçay hayat vermektedir. Gülperi, Ege’de küçük bir kasabada doğmuş ve büyümüştür. Büyük hayalleri olan Gülperi, sırf babasının baskısından kurtulmak için genç yaşında sevdiği adam ile evlenebilmek için evden kaçar ve evlenir. Hiç bilmediği bir şehre gelen Gülperi, bilinmedik kültür, bilinmedik çevre yüzünden zor zamanlar geçirir.

Evliliğinde mutludur ve evliliğinden kısa sürede 3 tane çocuğu olur. Fakat eşinin ailesi Gülperi’ye bir türlü alışamaz ve onu bir yabancı gibi görerek dışlar. Eyüp öldüğü zaman Gülperi eşinin ailesi için neredeyse bir düşman haline gelecektir.

Gülperi Çocukları için Yaşarken, Çocukları Annesinden Çoktan Vazgeçmiştir

Gülperi’nin hayata tutunması yalnızca çocukları sayesinde olacaktır. Bir sürü zorluk ile mücadele etmek zorunda olan kadın, çocukları için hayatına devam etmeye çalışacaktır. Gülperi’ye dizide büyük bir iftira atılacak, iftira yüzünden Gülperi’nin elinden çocuklarını alacaklardır. Gülperi böylece hayata tek tutunma nedeni olan çocuklarından ayrılacaktır.

Yaşadığı şehirden başka bir şehre sürülen Gülperi kendisini yine bambaşka bir şehirde yabancı olarak bulacaktır. Gülperi’nin tek amacı çocuklarını almak ve hayatına devam etmek olacaktır. Çocukları ise annelerinden çoktan vazgeçmiş ve içinde annelerinin de olduğu bir hayatı istememektedirler. Gülperi dizisi oyuncularından baş rol olan Nurgül Yeşilçay, kısa süre sonra çocukları için bir yabancı olduğunu öğrenecektir.

Gülperi, çocuklarının durumunu öğrendiğinde yıkılsa da, çocukları için savaş vermekten vaz geçmeyecek, hem çocuklarını almak hem de Taşkın ailesi ile olan savaşından vazgeçmeyecektir. Bakalım Gülperi, çocuklarını almak için neler yapacak? Gülperi dizi hakkında bilgi için diziyi hafta içi izleyebilirsiniz.

Gülperi Dizisinin 29. Bölüm Fragmanı Yayınladı

Reyting rekorları kıran, baş rolünde Nurgül Yeşilcay’ın oynadığı dizi Gülperi fragmanı ile çok konuşulacağa benziyor. İddialı bir giriş yaparak insanlar tarafından kısa sürede beğeni kazanan dizinin son bölümünde baş karakter Gülperi, oğlunu kurtarmak adına kendisini feda etmişti. Bakalım dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Gülperi isimli reyting rekortmeni dizi her hafta SHOW TV ekranlarında yayına giriyor. Dizinin son bölümünde Gülperi oğlunun iyiliği için Taşkınlar Konağına geri dönme kararı almıştı. Kadir Gülperi’nin geri gelmesine bir türlü anlam veremez ve olayı araştırmak ister. Kadir, Gülperi’nin evden gitmesi için hiçbir nedeni olmadığını düşünür ve onun can sağlığından endişe ederek polise haber vermeyi düşünür. Kadir polise başvurmasına rağmen yinede sonuç alamayacaktır.

Gülperi’nin 28. Bölümünde Neler Olmuştu?

Dizinin 28 bölüm özetinde Gülperi Eyğp’ün tehditleri ile baş başa kalır. Öyle ki fedakar kadın kendi hayatını feda etmek zorunda kalacaktır. Bu nedenle Taşkınların Konağı’na giden kadın, Fatma tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır. Eyüp Gülperi’yi konağın hanımı yapmak ister. Kadir ise iyi bir akşam yaşamış olmaları nedeni ile Gülperi’nin neden onları bıraktığı konusunda fikir yürütemez hale gelecektir.

Gülperi Kadir’in Aramalarına Yanıt Vermiyor

 Kadır ne kadar araştırma yaptıysa da, geçerli bir sebep bulamayacak ve en sonunda Gülperi’nin kaçırıldığını düşünecektir. Gülperi, Kadir onu ne kadar aradıysa da ona cevap vererek Kadir’in merakını gidermeyecektir. Kadir bu durumda kendini oldukça perişan hissetmeye başlayacaktır.

Bedriye Hala Doktor Mehmet’i Düşünüp, Onu Görmek için Planlar Yapıyor

Bu sırada Hasan ile Bedriye yeni hayatlarına başlamak için önemli adım atacaklardır. Yeni bir okula başlayan ikili için işler sanıldığı kadar kolay olmaz. Artemis’in okuduğu okula giden ikili sırf Hasan’ın hatrı için değişeceklerini söylerler. Fakat planlar ne yazık ki kurulduğu gibi olmayacaktır. Çünkü okul başlarını belaya sokmalarına neden olacaktır. Bedriye aklını bir türlü Doktor Mehmet’ten alamaz. Sırf onu görmek için de türlü planlara başvurur. Bakalım bu tezgahlar işe yarayacak mı? Bedriye istediğini alacak mı?

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülperi Son Bölüm Özeti…

Show TV ekranlarından seyirciyle buluşan Gülperi dizisi, son bölümüyle yine takipçilerini ekran başına kilitledi. Büyük bir heyecanla takip edilen Gülperi dizisinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu. Dizinin hayranları yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını dört gözle beklemeye başladı.

Show TV ekranlarından yayınlanan Gülperi 26. bölümünde; Gülperi, her şeyi göze alarak Şeyma’yı kurtarmak için kendisini feda ediyor. Annesini kaçıran ve rehin tutan babasına ölüm tehditleri savuran Hasan, annesini babasının elindeki zor durumdan kurtarmak amacıyla hiç istemese de arasının bozuk olduğu biriyle iş yapmak zorunda kalıyor. Öte yandan Eyüp, Gülperi’den Kadir ile olan evliliklerini sonlandırmasını istiyor. Gülperi buna cevap olarak Kadir’i sevdiğini ve onun tehditlerine karşı yılmayacağını haykırarak söylüyor. Eyüp’ün firar ettiği haberini alan Yakup Ağa korku dolu günler yaşıyor.

Gülperi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Nefes kesen 26. bölümden sonra Gülperi dizisinin takipçileri 27. bölümün fragmanını merakla beklemeye başladılar. Ancak Show TV tarafından henüz yeni bölümün tanıtım videosu yayınlanmış değil.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

Gülperi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Polis ekiplerinin yanında Eyüp’ün bulunduğu adrese gelen Kadir, polislerin sözlerine uymayarak eve giriş yapar. Ancak içerde karşılaştığı manzara ile büyük bir şok yaşar. Çünkü Gülperi ve Eyüp’ü burada köşeye kıstıracağını beklerken, karşına Şeyma ve çocukları çıkar. Gülperi ve Eyüp’ün burada olmadığını geç de olsa idrak eden Kadir, karşısındaki Şeyma ve çocuklara neler olduğunu sorar. Ancak Eyüp, daha önceden Gülperi’yi arabaya bindirip yola koyulmuştur bile.

Ardından Gülperi’yi metruk bir binaya getiren Eyüp, ona Kadir’den boşanmasını istediğini söyler. Eğer boşanmazsa Eyüp’ü öldüreceği tehditleri ile Gülperi’yi ikna etmeye ve korkutmaya çalışan Kadir’e Gülperi’den hiç beklemediği bir cevap gelir. Tehditlerine ve korkutmalarına rağmen hala karşısında dimdik duran Gülperi, Eyüp’ün yüzüne bakarak Kadir’i sevdiğini haykırır.

Ancak Eyüp bu cevaptan hiç etkilenmemiş gibi ölüm tehditleri savurmaya devam eder. Gülperi’ye ne yaparsan yap yine de o adamdan boşanacaksın diyerek kararlı olduğunu Gülperi’ye göstermek ister.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.