AHİD Mamak Gençlik Kolları'ndan Akgül'e Ziyaret

AHİD Mamak Gençlik Kolları'ndan Akgül'e Ziyaret
Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Mamak Gençlik Kolları olarak göreve başlayan Cihan Tüfekli ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Akgül’e çalışmaları hakkında bilgi veren Tüfekli, Mamak’ta gençlik adına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mamak’ta gerçekleştirilen çalışmalar ile gençlerin değer gördüklerine inandıklarını belirten Tüfekli, “Mamak’ta spor salonlarından, yüzme havuzuna, farklı branşlarda kurslara kadar gençlik adına yapılan çok güzel çalışmalar yer almakta. Bunlar için Mamak Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ederiz.” dedi. Tüfekli dernek olarak gençlik için çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Gençliğe yatırım yaptık

AHİD Mamak Gençlik Kolları Başkanı Tüfekli’ye ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Akgül, bugüne kadar STK’ların çalışmalarını her zaman desteklediklerini kaydederek, “İlçemiz, birçok hemşeri derneğinin bulunduğu bir yer. Mamak’ta yaşayan her yöre, her bölge insanımız ilçemize güzel bir renk ve zenginlik katıyor. Gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye gitmesi için gereken desteği her zaman verdik. Mamak Belediyesi olarak pek çok proje ile gençliğimize yatırım yaptık. Çalışmalarında derneğimiz ve gençlerimize başarı diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.