TÜGEM Ankara Şubesinin paneline rekor katılım

TÜGEM Ankara Şubesinin paneline rekor katılım
Emlak sektörünün öncü kuruluşlarından Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), Ankara’da da yapılandı. TÜGEM Ankara Şubesi’nin ilk paneli ise büyük ilgi gördü.

Emlak sektörünün öncü kuruluşlarından Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), Ankara’da da yapılandı. TÜGEM Ankara Şubesi’nin ilk paneli ise büyük ilgi gördü.

Emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)’in Ankara paneli ATO Meclis Salonu’nda gerçekleşti. TÜGEM Ankara Şubesi Başkanı Kerem Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı panele, Ankara’nın yanı sıra diğer illerden de 500’e yakın profesyonel emlak danışmanı katıldı. Başkentli emlak danışmanlarının tanışma, görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladığı panele, sektörü yakından ilgilendiren çok önemli bir konuda da katılımcılara eğitim verildi.

“Müşteri En çok Güvene İhtiyaç Duyuyor”

Konunun uzmanları “Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve Mesleki Yeterlilik Belgeleri Süreci”ni kapsayan sunumlarında yetki belgesi, mesleki yeterlilik sistemi, taşınmaz ticareti bilgi sistemi ve sözleşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Gelişimi ve Yönetimi Bölümü Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş sunumunda, gayrimenkul sektöründe menkulleşme ve piyasaların derinleşmesinin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bunu da profesyonel danışmanlar yapabilecek. Müşteriler aldıkları hizmette en çok güvene ihtiyaç duyuyorlar, bunun için de beyan kontrol sistemlerine ihtiyaç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yönetmelikte Revize Beklentisi

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Daire Başkanı Soner Kaya’nın emlak danışmanlarının yönetmeliğe ilişkin sorularını yanıtladığı panelde TÜGEM Ankara İl Başkanı Kerem Kaya, “Yönetmelikteki beklenen revizeler ve yetki belgesi alınması süreci hakkında bugün çok yoğun katılımlı toplantımızı gerçekleştirdik. Başta ATO Başkanımız Gürsel Baran olmak üzere katkısı olan tüm yönetim kurulu ve komitelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Panel, konuşmacı konuklara plaket verilmesiyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.