Ünlü Sunucu Tanem Sivar Kimdir?

Ünlü Sunucu Tanem Sivar Kimdir?
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, eşi Edhem Dirvana ile birlikte hayatını devam ettiren ünlü sunucu Tanem Sivar geçtiğimiz dönemde magazin ve sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer almıştı.

Ünlü Sunucu Tanem Sivar Kimdir?

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, eşi Edhem Dirvana ile birlikte hayatını devam ettiren ünlü sunucu Tanem Sivar geçtiğimiz dönemde magazin ve sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer almıştı. Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana çiftinin labrador cinsi iki köpeğini zehirleyerek öldürmekle suçlanan komşularının haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen çift hakkında yeni gelişmeler yaşandı. 

Köpekleri Django ve Pamuk’un komşuları tarafından zehirlendiğini öne süren Tanem Sivar ve eşi, komşuları hakkında dava açmış ve dava sürecini de yakından takip etmişlerdi. Köpeklerinin zehirlenerek öldürüldüğünü sosyal medya hesabından üzüntüyle paylaşan çiftin takipçileri de bu haber karşısında yasa boğulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından internet üzerinden araştırılan ünlü isimler arasında sunucu Tanem Sivar’ın ismi de sıklıkla anılmaya başlandı. İnternet kullanıcıları başta sosyal medya olmak üzere pek çok internet platformunda Tanem Sivar kimdir, nerelidir, kaç yaşında sorularının cevaplarını aramaya koyuldu. Ünlü ve başarılı bir sunucu olan Tanem Sivar’ın köpeklerinin zehirlenerek öldürülmesinin ardından komşusuna açtığı davada yeni gelişmeler yaşandı. İşte Tanem Sivar’ın hayatı ve köpekleri labrador cinsi Django ve Pamuk’un zehirlenmesinin ardından açılan davadaki son durum…

Tanem Sivar Kimdir?

Tanem Sivar, 1980 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde dünyaya geldi. Annesi ve babası o henüz çok küçük yaştayken boşanma kararı alıp ayrıldı. Bunun üzerine annesi boşanmanın ardından tekrar Türkiye’ye dönerek Muğla’nın Datça ilçesinde hayatını sürdürmeye devam etti. Ancak babası ise Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıp yaşamına burada sürdürdü.

Tanem Sivar küçük yaşlarından beri annesiyle birlikte yaşamaya başladı. Muğla’da geçen çocukluğun ardından eğitim hayatı boyunca pek çok farklı yerde bulundu. İlk ve ortaöğretimini Muğla ve İstanbul’da tamamlayarak mezun olan Tanem Sivar, üniversite eğitimi için de yine İstanbul’u tercih etti. Marmara Üniversitesi mezunu olan Tanem Sivar, bu okulda lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans için Diego State Üniversitesi’ni tercih etmiştir. Tanem Sivar hem lisans eğitiminde hem yüksek lisans eğitiminde Sinema ve Televizyon Bölümü’nü başarılı bir şekilde tamamlayarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Tanem Sivar Televizyon Kariyeri

Tanem Sivar, yüksek lisansını başarıyla bitirip Türkiye’ye dönmesinin ardından televizyonculuk alanında kariyer planlaması yaptı. Bir dönem Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de sunuculuk ve diksiyon üzerine pratik eğitim veren Tanem Sivar, daha sonra televizyon programlarında yer almaya başladı. Televizyon ekranlarında ilk defa kamera karşısına geçtiği yapım Fox TV’de gerçekleşti. Fox TV’de sunuculuk kariyerine başlamasının ardından kısa bir sürede adını geniş kitlelere duyurmaya başlayan Tanem Sivar, bu başarısının ardından pek çok yapımdan teklif aldı.

Televizyon ekranlarında en büyük şöhreti yakaladığı ve geniş kitleler tarafından tanınmaya başlandığı yapım Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programı oldu. Bu programda başarılı bir sunuculuk örneği sergileyen Tanem Sivar, ünlenmesinin ardından hem televizyon ekranlarının hem de sosyal medyanın en çok beğenilen isimlerinden biri haline geldi. Yetenek Sizsiniz programında görev almadan da önce Acun Medya’nın pek çok projesinde başarılı bir şekilde sunuculuk yapan Tanem Sivar, sunuculuk kariyeri boyunca toplamda 5 – 6 sene Acun Medya bünyesinde çalışma hayatını sürdürdü.

Acun Medya’dan ayrıldıktan sonra da başarılı bir şekilde projelerde yer almaya devam eden ünlü sunucu, önce Lig TV ekranlarından izleyiciler ile buluşan 21 adlı spor programının sunuculuğunu üstlendi. Daha Sonra CNN Türk’e transfer olan Tanem Sivar, bu kanalın sevilen programlarından biri olan “Cumartesi Sabahları İki Kahve Arası” adlı yapımı sundu.

Tanem Sivar Özel Hayatı

Ünlü sunucu Tanem Sivar, 2015 yılında yelken sporcusu olan Edhem Dirvana ile hayatlarını birleştirmiştir. Çiftin Süleyman Dirvana isminde bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Köpeklerinin Zehirlenme Davasında Yeni Gelişme

Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana’nın şikayetçi olarak açtıkları davada, daha önce serbest bırakılan Kaan Ü, yeniden gözaltına alındı. Ancak 22 Kasım 2017 tarihinde Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan şüpheli, daha sonra avukatlarının itirazı sonucu serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz gün görülen davada hakim yargılama sonucunda sanık Kaan Ü’ye 1 yıl 7 ay 20 gün hapis cezası verdi. Edhem Dirvana, eşi Tanem Sivar ve annesi Zeynep Dirvana adliye çıkışında mutluluk gözyaşları döktü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.