Başkan Balcı, İftarda Çocukların Yoğun İlgisiyle Karşılaştı

Başkan Balcı, İftarda Çocukların Yoğun İlgisiyle Karşılaştı
Her akşam iftarda Altındağlı vatandaşlarla buluşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Karacaören mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Altındağlı Çocuklardan Sevgi Çemberi

Her akşam iftarda Altındağlı vatandaşlarla buluşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Karacaören mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Balcı, iftarda çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Altındağlı vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Başkan Balcı, çocukların sevgi çemberinde kaldı. Başkan Balcı kendisiyle yakından ilgilenen çocukların sevgi gösterisine kayıtsız kalmadı, hepsiyle tek tek ilgilendi. Çocuklar, başkan amcalarıyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Gelenekleri Yaşatmak Önemli

İftar buluşmalarında çocukları da görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Doç.Dr. Asım Balcı “Çocukları sevmek, onları böyle iftar sofralarında buluşturmak, Ramazan ayının geleneklerini ve göreneklerini öğretmek çok önemli… Onların yüzlerindeki gülümseme her şeye değer… Bizler Altındağ’da çocuklarımıza yönelik birçok proje hayata geçireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.