Denizbank Esnaf ve KOBİ'ler İçin Hızlı Kredi Faiz Oranları ve Başvuru

Denizbank Esnaf ve KOBİ'ler İçin Hızlı Kredi Faiz Oranları ve Başvuru
Denizbank esnaf kredisi kapsamında sunulan esnaf ve KOBİ’ler için hızlı kredi kampanyası kapsamında, ister SMS isterseniz de internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla alabilirsiniz.

Denizbank esnaf kredisi kapsamında sunulan esnaf ve KOBİ’ler için hızlı kredi kampanyası kapsamında, ister SMS isterseniz de internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla alabilirsiniz. 100.000 TL’ye kadar esnaf kredisi sunan Denizbank, hızlı kredi kampanyası ile tüm esnafların ihtiyaçlarına yönelik alternatif çözüm önerileri sunmaktadır. Bankanın tüm hızlı kredi başvurusu kanallarını kullanarak rahatlık avantajlı kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

100 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçları için en kolay ve hızlı kredi desteği sunan Denizbank kredisi:

İşyeri yatırımları,
Taksitli ticari kredi,
Acil nakit ihtiyaçları vb.
Tüm finansal sorunlarınız için Denizbank esnaf kredilerinden yararlanabilirsiniz. Denizbank hızlı kredi kampanyasına bankanın tüm işlem kanallarından rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz.

Denizbank Hızlı Esnaf ve KOBİ Kredisi Detayları

Denizbank tarafından başlatılan hızlı esnaf kredisi kampanyası kapsamında vatandaşlara birbirinden farklı kredi seçenekleri sunulmaktadır. 100 bin TL’ye kadar avantajlı kredi seçenekleri sunulan kredi kampanyası kapsamında:

Taksitli Ticari Kredi,
Ticari Kurtaran Hesap,
İşletme Kart,
Doğrudan Borçlandırma Sistemi,
Taşıt Tanıma Sistemi.
Olmak üzere farklı tür hizmetler sağlanmaktadır. Denizbank Taksitli Ticari Kredi kampanyası kapsamında birçok farklı avantaj sağlanmaktadır.

Denizbank Taksitli Ticari Kredi Özellikleri

Denizbank anında kredi kanallarını kullanarak yapacağınız kredi başvuruları kapsamında Taksitli Ticari Kredi tüm ticari nakit ihtiyaçlarınız için alternatif finansal çözümler sunmaktadır. Kredi kampanyası kapsamında:

Sabit eşit taksitli veya kazanca göre esnek ödeme planı,
36 aya varan taksit seçenekleri,
İşletme için yapılacak tüm yatırım ve giderler için uygulanabilir,
TL olarak kullanabilme fırsatı vb.
Daha birçok farklı özellik sunulmaktadır. İstediğiniz zaman hızlı başvuru yöntemlerini kullanarak esnaf ve KOBİ’ler için özel olarak sunulan kredilere başvurunuzu yaparak 5 dakika içinde onay veya ret cevabınızı alabilirsiniz.

Denizbank hızlı kredi başvuruları ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredi onayını almanızın ardından Denizbank şubelerine giderek gerekli evrakı bankaya ibraz etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde söz konusu ticari kredilerden yararlanmanız mümkün değildir.

Denizbank Hızlı Esnaf Kredisine Nasıl Başvurulur?

Denizbank üzerinden 100 bin TL’ye kadar ticari finansman desteği almak isteyen vatandaşlar:

SMS
İnternet Bankacılığı
ATM ve
Denizbank Facebook ile
Kısa süre içinde kolayca başvurularını gerçekleştirebilirler. Kredi taleplerinizin sisteme ulaşmasının ardından 5 dakika içinde Denizbank tarafından başvuru sonucu SMS ile tarafınıza bildirilmektedir. Tüm ihtiyaçlarınız için Denizbank avantajlı ve hızlı kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Başvurularınızın ardından onay cevabını aldıktan sonra en geç 75 günlük süre içinde Denizbank şubeleri üzerinden banka tarafından belirlenen evrakı yetkililere teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunu geçersiz sayılacaktır. Hızlı kredi başvurusu yöntemleri sizi birçok farklı teferruattan kurtaracaktır. Ancak kredinin kullanılması için kimlik bilgileriniz ve işletmeye ait diğer belgelerin bankaya ibraz edilmesi zorunludur.

Kredi Kullandırma Aşamasında İstenen Belgeler

Denizbank Esnaf ve KOBİ Hızlı Kredi kampanyası ile kısa sürede işletmeler için ihtiyaç duyulan tüm nakit sorunları ve finansal sorunlar için en iyi seçeneği sunmaktadır. Bankanın hızlı işlem kanalları üzerinden dakikalar içinde başvurunuzu yaparak krediden hemen yararlanabilirsiniz. Kredi kullandırma aşamasında Denizbank ticari kredi başvurusu onaylanmasının ardından:

Nüfus cüzdanı ve fotokopisi,
İmza beyannamesi,
Oda kayıt belgesi,
Son 2 yıla ait vergi levhası,
Son 2 yıla ait hesap defteri ya da diğer gelir belgeleri,
Mal varlığına ilişkin belgeler (varsa tapu vb.),
Diğer belgeler vb.
Belgeler banak tarafından talep edilmektedir. Denizbank hızlı esnaf kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen tüm vatandaşlar bankanın hızlı kredi başvuru yöntemlerini kullanabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.