Atatürk Kupası - Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması'nda 6 bin kuş yarışdı

Atatürk Kupası - Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması'nda 6 bin kuş yarışdı
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ANKARA KANARYA SEVENLER VE YETİŞTİRENLER DERNEĞİ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN “ATATÜRK KUPASI – KANARYA VE KAFES KUŞLARI YARIŞMASI”NDA YAKLAŞIK 6 BİN KUŞ YARIŞTI.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kuş yetiştiricilerini ve sevenlerini ANFA Altınpark Expo Center'da buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu'na bağlı Ankara Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen"Atatürk Kupası - Kanarya ve Kafes Kuşları Yarışması",Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 6 bin kuşa ev sahipliği yaptı. Başkent, cıvıl cıvıl bir yarışmayla, Türkiye’nin en güzel kuşunu seçti.

YÜZLERCE AYRI TÜR KUŞ

Kuş yetiştiricilerinin yaklaşık 6 bin kuş ile 400 ayrı kategoride birinci olmak için yarıştığı yarışmaya, Başkentliler de büyük ilgi gösterdi.

Kanaryadan Papağana, Muhabbet Kuşundan Bülbüle kadar kiminin evinde beslediği, kiminin de doğal ortamlarında fotoğraf karelerinde görüntülediği kuşlar güzellikleriyle adeta büyüledi.

Rengi, ırkı ve cinsine göre ayrılarak hakemler tarafından değerlendirilen kuşlardan dereceye girenlerinin sahiplerine de madalya ve başarı belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.