Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar mesaisi yaptılar

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar mesaisi yaptılar
Keçiören Belediyesi, Ankara’da hâkim olan kar yağışıyla birlikte küreme ve tuzlama çalışmalarını Keçiören’in her noktasında başlatarak sabaha kadar çalışma yürüttü.

679 PERSONEL GÖREVLENDİRİLDİ

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ovacık’ta hazır bulundurulan 7 greyder, 6 kamyon, 13 çift kabin Pick-Up, 8 tuzlamalı küreme kamyonu, 5 JCB küreme, 3 loder, 2 dozer, 7 binek araçla küreme ve tuzlama çalışmasını sabaha kadar sürdürdü. Toplamda 51 araçla Keçiören’in her bir sokağında mücadele eden 129 Fen İşleri Müdürlüğü personeli, 200 Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve 350 Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli kaldırımları, yürüyüş yollarını, okul bahçelerini ve cami önlerini temizleyerek vatandaşın ulaşımını kolaylaştırdı. 51 araç ve 679 personelin görevli olduğu karla mücadele çalışmasında ulaşıma kapalı cadde ve sokağın kalmaması için etkin mücadele verildi.

VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR EDİLMEYECEK”

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in her bir cadde ve sokağına ekiplerimizin anında ulaşması için karla mücadele planlamamızı yaptık. Kar yağmaya başlayınca da derhal mücadelemizi başlattık. Kar dindikten sonra da çalışmalarımız devam etti. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla karın keyfini çıkarabilir. Yollarda, parklarda, camilerde ve sosyal alanlarda ekiplerimiz tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürecek, vatandaşlarımız mağdur edilmeyecek.” diye konuştu.​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.