Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?
Rıza Kocaoğlu’nun doğum günü geçtiğimiz gün Arnavutköy’de kutlandı. Kocaoğlu’nun doğum gününe katılan Deniz, geceye kıyafeti ile damga vurdu.

Rıza Kocaoğlu’nun doğum günü geçtiğimiz gün Arnavutköy’de kutlandı. Kocaoğlu’nun doğum gününe katılan Deniz, geceye kıyafeti ile damga vurdu.

Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde 40 yaşına girdi. Ünlü oyuncuyu doğum günü partisinde Çukur dizisinde yer alan rol arkadaşları yalnız bırakmadı. Doğum günü partisine katılan ünlü isimler arasında Kadir Çermik ile Necip Memili de yer aldı.

Kıyafeti ile dillerden düşmeyeceğe benzeyen Deniz, stil danışmanlığının Soral’a ait olduğunu söyledi. Deniz, kıyafetlerinin seçimi Soral’a bıraktığı için çok mutlu olduğunu ve Soral’ın zevkine çok güvendiğini belirtti.

Kıyafeti ile büyüleyen Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılı doğumlu ve Sivaslı’dır. Deniz’in hem annesi hem de babası öğretmenlik mesleği ile uğraşmaktadır. Babasının adı Orhan Deniz’dir. Annesinin adı ise Hale Temizyürek'tir.

Deniz üniversite eğitimini alırken, eğitimini değiştirerek, kariyerine farklı bir yön vermeyi tercih etmiştir. Önceden Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği bölümünde okuyan Deniz, daha sonra asıl istediği bölümün karşılaştırmalı Edebiyat olduğunu anlayarak, sınavlara tekrar hazırlanma kararı almıştır. Sınavlara yeniden giren Deniz, karşılaştırmalı edebiyat bölümünde okumaya başlamıştır.

Deniz Henüz 17 Yaşında iken Piyano Dalında Birincilik Ödülü Almıştır

Güzel oyuncu henüz 15 yaşında iken Güneşi Annem Sanırdım adlı çıkardığı şiir kitabı ile ön plana çıkmıştır. Lise eğitimini aldığı sıralarda güzel oyuncu 3 sene boyunca tiyatro eğitiminde geçmiştir. Oyuncu henüz 17 yaşında iken Liseler arası piyano yarışmasına katılma kararı almıştır. Katıldığı bu yarışmadan birincilik ödülü alarak adını duyurmaya başlamıştır.

Miami’de Düzenlenen Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye, Deniz ile Temsil Edilmişti

Deniz aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Güzel oyuncu 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır. Yarışmada Deniz 2. Olarak hafızalara kazanmıştır. İlerleyen senelerde dünyada düzenlenen diğer güzellik yarışmalarında da ülkemizi temsil ederek, Türkiye’yi gururlandırmıştır. Miami’de düzenlenen Kainat Yarışmasında ülkemiz Deniz tarafından temsil edilmiştir. Deniz, ilk rolünü Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru ile hayata geçirmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.