Krediler Artık Tek Bir Çatı Altında Birleşiyor

Krediler Artık Tek Bir Çatı Altında Birleşiyor
Bankadan çekilen kredi geri ödemelerinin gününde yapılamaması durumunda kredi notu bundan ciddi oranda etkilenmektedir.

Birçok farklı bankaya borcunuz mu var. Ay başında hangisine ödeme yaptınız, hangisini atladınız takip etmekte zorlanıyor musunuz? Tek kredinin Kredi birleştirmeişleminden faydalanarak, tek bir bankada tüm borçlarınızı toplayabilirsiniz.

Kredi çekmek günümüzde birçok kişinin kullandığı bankacılık işlemlerinden birisidir. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için konut alımı sağlamak için araba almak için elinde yeterli nakdi bulunmayan birçok kişi bankalardan kredi kullanarak bu ihtiyaçlarını kapama yoluna gidecektir. Bankalardan birden fazla kredi kullanımı yapılmasının yanında birçok kişinin birden fazla kredi kartı da bulunmaktadır. Bu sebeple bir süre sonra borçların ödemesini takip etmek ciddi bir sorun haline gelebilir. Başlangıçta küçük rakamlar gibi görünen kredi tutarları üst üste toplandığında ödeyemeyeceğiniz boyutlara ulaşmış olabilir. Bankadan çekilen kredi geri ödemelerinin gününde yapılamaması durumunda kredi notubundan ciddi oranda etkilenmektedir. Kaçırdığınız ya da atladığınız bir kredi ve kredi kartı geri ödemesiyle ticari itibarınız zedelenerek mevcut kredilibitenizde aşağı yönlü bir eğilim ortaya çıkar. Bunu engelleyebilmek için kredi ve kredi kartı geri ödemelerinin son ödeme tarihini geçirmeden yapılması gerekmektedir.

Kredi Notu Nedir? Neden Düşer?

Kredi Notubankalar tarafından kişilerin ve kurumların ticari itibarını belirleyen bir puanlama sistemidir. Çeşitli risk gruplarıyla tanımlanan kredi notu ne kadar yüksek olursa kredili işlemler o kadar kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kredi notunun belirlenmesi işlemlerinde en büyük pay % 30’la kredi ve kredi kartı geri ödemelerine ayrılmıştır. Bu sebeple yapılacak olan gecikmeli ödemeler kredi notunu hızlı bir biçimde aşağıya çekecektir. 0 ile 1900 puan arasında bulunan kredi notu, kredi ve kredi kartı geri ödemelerinden başka kişinin mevcut borçluluk durumu, borçlarının ne kadarını kapattığı, yeni açılan krediler gibi faktörlerden direkt olarak etkilenmektedir. Bundan başka fatura geri ödemeleri, kredili mevduat hesapları, birikim hesapları, emeklilik ödemeleri gibi faktörler kredi notu üzerinde etkilidir. Aksatılan bir ödeme sonucu hızlı biçimde düşen kredi notu aynı hızda yükselmemekte, kredi notunun yükselebilmesi için 6 ay gibi bir süre boyunca tüm ödemelerin düzenli olarak yapılması gerekmektedir.

Tek Çatı Altında Kredi Birleştirme

Tek kredi sayesinde artık kredi ve kredi kartı geri ödemelerinizi düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Tek bir çatı altında toplanan borçlarınızı rahatça ödeyebilecek, tek bir bankaya borçlu olacaksınız. Bize başvurmanız ve gelir bilgilerinizi sistemimize kayı etmenizle birlikte başlayan süreç 3 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Bankalar tarafından size sunulan teklifler içerisinden dilediğinizi seçerek hem kredi ve kredi kartı borçlarını tek çatı altında toplayabilir hem de dilerseniz yapılandırarak daha uzun vadeye yayabilirsiniz. Bu sayede hem aylık ödeme rakamlarınızda düşme meydana gelecek hem de tam gününde kredi ödemelerinizi yapabileceksiniz. Tek kredi sayesinde ticari itibarınızda ciddi bir yükseliş meydana gelecek, kredi notunuz her zaman yüksek bir seviyede kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.