Yapı Kredi Bankası'ndan ''Oturduğun Yerden Kredi'' kampanyası

Yapı Kredi Bankası'ndan ''Oturduğun Yerden Kredi'' kampanyası
Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan Oturduğun Yerden Kredi kampanyası kapsamında avantajlı faiz oranları ve geri ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi desteği sağlanmaktadır.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan Oturduğun Yerden Kredi kampanyası kapsamında avantajlı faiz oranları ve geri ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi desteği sağlanmaktadır. İster mobil şubeden isterseniz de internet şubesi üzerinden ihtiyaç kredisine anında başvuru yapabilirsiniz. Bankanın dijital kanalları üzerinden başvurularınızı yaparak 75.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında 60 aya kadar vade seçenekleri ve %1,59’a kadar faiz oranlarıyla yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi müşterilerine özel sunulan kampanya kapsamında, hafta sonları dahil istediğiniz zaman kredi başvurularınızı yapabilirsiniz. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi başvurusunu mümkün hale getiren kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi internet veya mobil şubeye üye olmanız gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası Oturduğun Yerden Kredi Kampanya Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından ihtiyaç kredilerine anında başvuru kampanyası devam ediyor. Bankanın hızlı işlem kanalları üzerinden başvurularınızı yaparak anında 75.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi finansmanı alabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası bireysel internet şubeleri veya mobil şube üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi ATM, SMS ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden başvurular da kabul edilmektedir.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, krediler için en düşük başvuru tutarı 1.000 TL olarak belirlenmiştir. Belirlenen faiz oranları ve ödeme planları müşteri özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Oturduğun Yerden Kredi kampanyası kapsamında:

36 – 60 ay vade seçenekleri,
%1,77 - %1,59 faiz avantajı,
10.000 – 75.000 TL kredi tutarı ve
Esnek ödeme imkânlarıyla

Finansman desteği sağlanmaktadır. Banka tarafından belirlenen hızlı işlem kanallarını kullanarak şubelere gitmeden anında ihtiyaç kredisi başvurularınızı bankaya ilebilirsiniz. Yapı Kredi müşterilerine özel kampanyadan yararlanmak için internet üzerinden başvuru yaparak kredileri şube üzerinden kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Oturduğun Yerden Kredi Ödeme Planı

İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başlatılan Oturduğun Yerden Kredi ile Yapı Kredi %1,59’dan başlayan faiz oranları ile kredi desteği sağlamaktadır. Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanya dâhilinde belirlenen örnek ödeme tablosunda, kredi miktarına ve vade seçeneklerine göre oranlar değişiklik göstermektedir.

36 Ay Vadeli 10.000 TL Kredi İçin:

Faiz Oranı: %1,77
Kredi Tahsis Ücreti: 50 TL
Yıllık Efektif Faiz Oranı: %29,1875
Aylık Taksit: 400,18 TL
60 Vadeli 50.000 TL Kredi İçin:

Faiz Oranı: %1,61
Kredi Tahsis Ücreti: 250 TL
Yıllık Efektif Faiz Oranı: %26,1333
Aylık Taksit: 1.414,81 TL
60 Ay Vadeli 75.000 TL Kredi İçin:

Faiz Oranı: %1,59
Kredi Tahsis Ücreti: 375 TL
Yıllık Efektif Faiz Oranı: %25,7768
Aylık Taksit: 2.109,81 TL

Olarak hesaplanmıştır. Kredi miktarına ve vade seçeneklerine göre oranlarda farklılıklar yaşanabilir. Bankanın hızlı işlem kanalları üzerinden kredi başvurularınızı anında bankaya iletebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Anında İhtiyaç Kredisi Başvuru Yöntemleri

Yapı Kredi Bankası Oturduğun Yerden İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamından yararlanmak isteyen kişilerin başvurularını:

Yapı Kredi Mobil Şube,
ATM,
Müşteri İletişim Merkezi,
Bireysel İnternet Bankacılığı,
SMS (Kredi Türü – T.C. Kimlik – Aylık Gelir yazıp 4411’e kısa mesaj gönderebilirsiniz)
Üzerinden yapmaları mümkündür. Bu yöntemlerin yanı sıra banka şubeleri üzerinden de başvurularınızı yapmanız mümkündür. Yapı Kredi Bankası kredi kampanyasına şubelerden başvuru yapacak kişilerden istenen belgeler arasından:

Kimlik fotokopisi,
Gelir belgesi,
Adres teyit bilgileri (ikametgah, son aylara ait fatura vb.)
Başvuru formu
Yer almaktadır. Yapı Kredi Bankası Oturduğun Yerden Kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişilerin banka müşteri olmamaları halinde krediyi sadece banka şubeleri üzerinden kullanabileceklerdir. Ön başvurularını bu kişilerinde internet üzerinden yapmaları mümkündür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.