ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK; FETÖ VE OHAL ANKETİNİ DEĞERLENDİRDİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK; FETÖ VE OHAL ANKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, GEZİCİ ARAŞTIRMA ŞİRKETİ TARAFINDAN YAPILAN; HALKIN YÜZDE 97.7’SİNİN FETÖ’YÜ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL ETTİĞİ VE YÜZDE 67.5’İNİN DE OHAL’İN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİĞİ ANKET SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezici Araştırma Şirketi tarafından yapılan ve halkın yüzde 97.7’sinin FETÖ’yü terör örgütü olarak kabul ettiği, yüzde 67.5’inin de OHAL’in devam etmesini istediği anket sonuçlarını Twitter hesabından değerlendirdi.

Başkan Gökçek, konuya ilişkin attığı 6 maddelik tweetlerinde, Murat Gezici’nin sahibi olduğu Gezici Araştırma Şirketi’nin anketlerinin son zamanlarda objektif bakış açısıyla gerçekleştirildiğini kaydederek, “Objektif anketi dolayısıyla @mrtgezici 'yi kutluyorum... umarım (Kemal) Kılıçdaroğlu bu anketten sonuç çıkarıp FETO’nun peşini bırakır” önerisinde bulundu.

-“FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ”, “OHAL DEVAM ETMELİ”

Gezici Araştırma Şirketi tarafından Şubat ve Nisan aylarında Türkiye genelinde yapılan 1399 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen anket sonuçlarına ilişkin değerlendirme mesajlarında, sözkonusu araştırma şirketinin sahibi Murat Gezici’yi de etiketleyen ve kutlayan Başkan Gökçek, şu tweetleri attı:

“Gezici şirketi sol tandanslı bir anket şirketi... Ancak son zamanlarda ideolojik anketleri bıraktı, objektif anketler yapıyor”

“Hatırladığım kadarıyla ilk kez referandumda isabetli anketleri olmuştu... FETÖile ilgili yeni bir anket yapmış”

“Ankette çok enteresan tespitleri var. Halkın % 97.7'si FETO örgütünü bir terör örgütü olarak kabul ediyor”

“Halkın 94.2'si 15 temmuz darbesinin arkasında FETO'nun olduğuna inanıyor. Halkın 88.6'sı FETO’yla mücadelenin sürdürülmesini istiyor”

“Halkın % 67.5'u OHAL'den memnun. OHAL'in devam etmesini istiyor ve OHAL'i̇n yaşam koşullarına hiçbir tesiri olmadığını söylüyorlar”

“Objektif anketi dolayısıyla @mrtgezici 'yi kutluyorum... Umarım Kılıçdaroğlu bu anketten sonuç çıkarıp FETO’nun peşini bırakır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.