Eymir Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor

Eymir Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor
Gölbaşı Belediyesi tarafından Eymir Mahallesi’ne inşa edilen içerisinde çok amaçlı salon, restoran, kafetarya, havuz ve spor salonunun bulunduğu dev sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

İnşaat yüzde 70 seviyesine ulaştı

TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi’nin inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı.

Spor ve sosyal donatı alanlarıyla cazibe merkezi haline dönüşecek olan sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlanma aşamasındayken, elektrik ve mekanik tesisatları, asansörlerin montajı, seramik döşemeleri ve ince işçiliği çalışmalarına başlandı.

“Her türlü sosyal ihtiyaca cevap verecek”

3 bölümden oluşan sosyal tesisin içerisinde, kapalı havuz ve spor merkezi, çok amaçlı salon,derslikler, ofisler, sergi alanı, restoran, kafetarya ile ilçe halkının her türlü sosyal ihtiyacına cevap verecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, vatandaşların sosyal olanaklardan yararlanabilmesi adına çok güzel bir tesis inşa ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Gölbaşı Belediyesi olarak yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Eymir Mahallemize büyük bir tesis kuruyoruz. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ölçüde modern sosyal tesisimizin inşaatı yıl sonuna bitmiş olacak. Kısa bir süre içinde tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.