Ata Demirer Kimdir?

Ata Demirer Kimdir?
Ünlü komedyen Demirer, 1972 yılında, 6 Temmuz’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarında beri müziğe ilgisi vardı.

Ünlü komedyen Demirer, 1972 yılında, 6 Temmuz’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarında beri müziğe ilgisi vardı. İlk eğitimlerini Bursa Erkek Lisesi’nde almış ve daha sonra başka bir liseye geçiş yaptıktan sonra mezun olmuştur.

Demirer, akademik anlamda başarılı bir çocuk değildi. Daha küçük olduğu zamanlarda bile dersler yerine müzik ile ilgileniyor ve gece kulüplerinde çıkıyordu.

Demirer Yakın Arkadaşı Sayesinde Kendisini Stand Up Gösterisi Yaparken Bulmuştur

Demirer’in Bursa’dan İstanbul’a taşınması, üniversiteyi kazanması ile olmuştur. Müziğe zaten hayran olan Demirer, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Devlet Konservatuarı Türk Müziği bölümünde okumaya başlamıştır.

Burada tanıştığı arkadaşları sayesinde kendisini stand up gösterilerinde bulmuştur Demirer. 1995 yılında şimdilerde olduğu gibi gösterilerini yapmaya başlamıştır. Gösterilerinde onu en çok destekleyen isim yakın arkadaşı Gökhan Semiz olmuştur.

Stand up gösterileri ile birlikte ünlü komedyen tiyatro oyunlarında da yer almaya devam etti. Tiyatrolarda oynarken Uğur Yücel ile tanıştı. Uğur Yücel sayesinde komediyi ne kadar sevdiğini keşfetme şansına sahip oldu.

Böylece müzik eğitimine ara verdi. Bunun yerine stand up gösterilerine daha fazla ağırlık verdi. Pek çok yerde sahne aldı. Leman Kültür’de aldığı sahneler izleyiciler tarafından çok beğenilince, burada sahne almaya devam etti. Tek Kişilik Dev Kadro isimli çalışması halen sevilerek izlenmektedir.

Spor yapmadan önce tayt giyindiği haliyle fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan ünlü komedyen Ata Demirer, alay konusu oldu.

Ünlü komedyenin yakın zamanda ilişkisi bitmişti. Demirer, ayrıldıktan sonra kendisini spora vererek acısını unutmaya çalışıyor şeklinde yorumlar yapıldı. Ünlü komedyen spor yapmadan önce tayt giydiği kıyafeti ile aynadan poz verince olanlar oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü komedyen, sosyal medya hesabı üzerinden yaşam koçları ile eğlendi. Paylaştığı fotoğrafın altına yaşam koçu pozunu verdik ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.