Hayranlarına Büyük Sürpriz! Sevilen Dizi Behzat Ç. Geri Dönüyor!

Hayranlarına Büyük Sürpriz! Sevilen Dizi Behzat Ç. Geri Dönüyor!
Behzat Ç Geri Dönüyor, Behzat Ç hangi kanalda başlıyor, Behzat Ç yeni bölümü ne zaman, Behzat Ç Geri yeni oyuncuları kimdir, Behzat Ç fragmanı çıktı mı?

Türk televizyon tarihinin en beğenilen televizyon dizileri arasında yer alan Behzat Ç “Bir Ankara Polisiyesi” yeniden sevenleriyle buluşuyor. BluTV ile beraber tekrar hayranlarıyla buluşturulacak olan efsane dizi hakkında yapılan paylaşımlar, dizinin sevenlerini şimdiden heyecanlandırdı.

Daha önceden yeni sezonunun çekileceği söylentileri olan Behzat Ç dizisinin senaryosunda sona gelindi. Büyük bir hayran kitlesi olduğu bilinen Behzat Ç “Bir Ankara Polisiyesi” ekranlara veda etmesinin ardından 6 sene sonra yeni bölümle izleyiciyle buluşacak.

Heyecanla beklenen yeni bölümün BluTV tarafından ne zaman yayınlanacağına henüz karar verilmiş değil. Behzat Ç’nin yeni sezon çekimlerine bu senenin sonunda veya 2020’nin başında başlanacağı öngörülüyor.

Daha önce 3 sezon süren ve bu süre zarfında büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümü hakkında yapılan sosyal medya paylaşımı, dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Ercan Mehmet Erdem’in kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Paylaşımda yer alan görselde “97. bölüm” ve “6 sene sonra…” ifadeleri ile dizinin hayranları tarafından yeni bölüm senaryosunun yazım aşamasının sonuna gelindiği olarak yorumlandı. Ancak yeni bölümün yayınlanacağı tarih hakkında bir açıklama yapılmaması, efsane dizinin sevenlerini daha da heyecanlandırdı. Daha sonra BluTV’den de yapılan bir paylaşım büyük merak uyandırdı.

Paylaşımda “Ankara’ya dönmeyeli ne kadar oldu?” sorusuyla, merakla yeni sezonu beklenen dizinin BluTV ekranlarından yayınlanacağının sinyali verildi.

Efsane dizinin hayranlarını en çok meraklandıran konulardan biri de dizinin oyuncu kadrosu oldu. Star TV’de 19 Eylül 2010 yılında gösterime giren dizi, 96 bölüm sürdükten sonra 2013 yılında final bölümünü yayınlayarak ekranlara veda etmişti.

Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin o dönem oyuncu kadrosunda başrolde Erdal Beşikçioğlu olmak üzere; İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal ve Seda Bakan yer alıyordu. Severek izlenen dizide zaman zaman beğenilen oyuncular Güven Kıraç, Zafer Algöz ve Nejat İşler de rol almıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.