Büyükşehir Belediyesi araçları emin ellerde

Büyükşehir Belediyesi araçları emin ellerde
MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM DAİRESİ, “ETLİK 1011” YERLEŞKESİ İÇİNDE 80 FARKLI MARKA ARAÇ VE İŞ MAKİNESİNİN BAKIM VE ONARIMINI KENDİSİ YAPIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralılara hızlı ve kesintisiz hizmet vermek için her alanda olduğu gibi hizmet araçlarının bakım ve onarımı konusunda da kendi bünyesinde çalışmalar yürütüyor.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi“Etlik 1011”yerleşkesi içindeki atölyede Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki80 farklı marka araç ve iş makinesinin bakım ve onarımıprofesyonel ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

HİZMET ARAÇLARININ ARIZALARINA HIZLI VE EKONOMİK ÇÖZÜM

Büyükşehir Belediyesi araçlarının bakım ve onarımlarının daha hızlı ve güvenli şekilde yapılmasını sağlanırken, Makine İkmal Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Kemal Faruk Kayır, bakım ve onarımların uzman personel tarafından yapılmasının ekonomik olduğunu da anlattı:

“4 yedek parça ambarımız var. İhale usulü ile parçalarımız alınmakta ve ihale usulü aldığımız için maliyeti düşürmekteyiz ve araçları hızlı bir şekilde tamir ettiğimiz için de araçlarımızın hizmeti aksamamış oluyor. Tamir bakımlarını hızlı şekilde yaparak hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sağlamış oluyoruz.”

TEK MERKEZDEN KONTROL

Makine İkmal Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şubesi özellikle Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kullanılan ağır araçların bakım ve onarımını gerçekleştirirken, kışın sahada aktif olarak kullanılan kar küreme ve tuzlama araçlarını da sezon öncesi sıkı kontrolden geçiriyor.

Çevre temizlik sulama, cenaze ve itfaiye araçları ile ambulansların da bakım ve onarımları yapılırken, toplam 3 bin 343 adet araç ve ekipmanın tamiri bu birim tarafından gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.