Lokman Ertürk, Siirtli öğrencileri ağırladı

Lokman Ertürk, Siirtli öğrencileri ağırladı
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kardeş okul projesi kapsamında Kahramankazan'ı ziyaret eden Siirt Kurtalan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Siirt Kurtalan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kardeş okulu olun Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer FenLisesi’nin davetlisi olarak Kahramankazan'ı ziyaret etti. Siirtli öğrenciler ilk olarak 15 Temmuz GazisiMustafa Zorova ve 15 Temmuz şehidi Ali Anar ile Kahramankazan Şehitliği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerde oldukça duygusal anlaryaşandı.

Çiçeklerle karşıladı

Siirtli öğrenciler daha sonra Kahramankazan Belediyesi Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti. Başkan Ertürk, misafirleriniçiçeklerle karşıladı. Başkan Ertürk misafirlerine yakın ilgi gösterirken, kendisinin de İmam Hatip mezunu olduğunu söyledi.Siirtli öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Ertürk, ziyaret programı kapsamında Siirtli öğrencilerle ayrıca kahvaltı programında da bir araya geldi. Lokman Ertürk misafirlerine kavunuyla meşhur ilçeye özgü kavun kolonyası, kavun lokumu ve kavun kahvesi hediyeetti. Lokman Ertürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Siirtli öğrencilerimiz 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı enbüyük mücadelenin verildiği yerlerden biri olan Kahramankazan’a bir anlamda taziye ziyaretinde bulunmuş oldular. O karanlıkgecede verilen mücadeleyi bizzat gazi ve şehit ailelerinden dinlemiş oldular. Siirtli öğrencilerimizin kurduğu gönülköprüsü bu bakımdan da bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.