Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy Kimdir?
Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında Best Model of Turkey seçilmesi ile adını duyurmuştur.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında Best Model of Turkey seçilmesi ile adını duyurmuştur.

Ulusoy, İstanbul Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Modelliğinin yanı sıra oyunculuk eğitimi de almıştır. Ulusoy karşımıza ilk olarak Show TV’de yayınlanan dizi ile çıkmıştır.

Adını Feriha Koydum adlı dizide Emir karakterine hayat veren Ulusoy, kısa süre içinde halkın beğenisini ve sempatisini kazanarak akıllarda yer edinmiştir. 2011 yılında başarılı performansı sayesinde Anadolu Kartalları isimli filmde rol almış, burada canlandırdığı rol ile şöhretini geniş kitlelere yaymıştır.

Ulusoy, Amerika’da En Güzel 9. Erkek Seçilmişti

Ulusoy, açacağı restoranda satışı yapılacak ürünler arasında lokum, çay, mantı ve türk kahvesi gibi geleneksel lezzetlerin olduğunu söyledi. 2019 yılında Ulusoy Amerika tarafından en güzel erkeklerinden bir tanesi olarak seçilmişti

Ulusoy, 35 Ünlü İsimle Birlikte Narkotik Şube Tarafından Göz altına Alınmıştı

Başarılı oyuncu 2013 yılında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınmıştır. Ulusoy ile birlikte 35 kişi daha gözaltına alınmıştır. Ünlü oyuncu ile beraber göz altına alınan isimler arasında Cenk Eren, Gizem Karaca, Selin Borankay, Yusuf Akgün de yer alır. Ulusoy daha sonra 15 kişi ile birlikte serbest bırakılmıştır. Ulusoy daha sonra Medcezir dizisi ile çok beğenilmiştir.

Genç kızların sevgilisi Ulusoy, ticarete atılıyor. Hakan Muhafız dizisi ile adından bahsettiren yakışıklı oyuncu, Amerika’da Türk mutfağı açacağın ifade etti. Açacağı restorantta ise Türk mutfağının olmazsa olmazı çay ve lokum gibi tatların yer alacağı ifade edildi.

Netflix’in Türk dizisi Hakan Muhafız’da baş rolü oynayan yakışıklı oyuncu, Los Angeles’ta ticarete atılmayı hedefliyor. Uusoy, United Talent isimli önemli ajanslardan bir tanesi ile anlaşma imzalamıştı. Daha sonra dil eğitimi almış ve sık sık Amerika’ya seyahat gerçekleştirmiştir.

Kendisini geliştirmeye önem veren başarılı oyuncu, Türk mutfağını Amerika’ya taşıyarak, önemli Türk lezzetlerini Amerika’da tanıtacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.